Haberler

Cezaevinde "Cez Star" Yarışması

Çanakkale'de E Tipi Kapalı Cezaevi'nde Televizon Kanallarındaki Pop Star Yarışmalarından Esinlenilerek 'Cez Star Yarışması' Düzenlendi. Finale Kalan 3 Hükümlü, Üçer Şarkıyla Cez Star Olabilmek İçin Ya...

Çanakkale`de E Tipi Kapalı Cezaevi`nde televizon kanallarındaki pop star yarışmalarından esinlenilerek `Cez Star Yarışması` düzenlendi. Finale kalan 3 hükümlü, üçer şarkıyla Cez Star olabilmek için yarıştı. Yarışmacılardan Mustafa Çardak, hükümlü ve gardiyanların oylarıyla birinci seçildi.

Tutuklu ve hükümlülerin sosyal kültürel açıdan etkin bir program izlemesini amaçlayan Çanakkale E Tipi Kapalı Cezaevi yönetimi, `Cez Star Yarışması` düzenledi. İki hafta önce başlayan yarışmaya yaklaşık 50 tutuklu ve hükümlü katıldı.

Yarışmanın bugün yapılan final bölümünü Adalet Bakanlığı Başkontrolörü Miraç Aydın, Çanakkale Ağır Ceza Mahkemesi Hakimi Veli Kafes, Çanakkale E Tipi Kapalı Cezaevi Müdürü Orhan Toygar`ın yanı sıra infaz koruma memurları ve yaklaşık 150 tutuklu ve hükümlü izledi. Finale kalan üç hükümlü, Çanakkale E Tipi Kapalı Cezaevi`nin sinema salonunda üçer şarkı seslendirerek yarıştı.

BARIŞ MANÇO ŞARKILARI

Finalde yarışan üç Cez Star adayı Barış Manço`nun şarkılarına yer verdi. Mustafa Çardak Manço`nun `Can bedenden çıkmayınca`, Ersel Arı `Gülpembe`, ve Kemal Koç da `Dağlar dağlar` adlı şarkılarını seslendirdi. Mustafa Çardak, yöneticiler, infaz koruma memurları ve hükümlülerin verdiği oylarla birinci seçildi.

Kemal Koç 44 oyla ikinci, Ersel Arı 36 oyla üçüncü oldu. Yarışmada ilk üç dereceye giden hükümlülere plaketlerini yöneticiler verdi. Yarışmada ikinci olan Kemal Koç`a plaketini veren Ağır Ceza mahkemesi Hakimi Veli Kafes, ``Hepinizin gözlerinde umutlarını görmekten mutluluk duyuyorum. yüreğinizdeki umut, gözlerinizdeki yaşam sevinci daim kalsın`` diye seslendi. Kafes`in bu sözleri, tutuklu ve hükümlülerce coşkuyla alkışlandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title