Haberler

Çerkezköy'den kısa kısa

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez ve yönetim kurulu üyeleri, Kaymakam Atilla Selami Abban ve Belediye Başkanı Vahap Akay'ı ziyaret etti.

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez ve yönetim kurulu üyeleri, Kaymakam Atilla Selami Abban ve Belediye Başkanı Vahap Akay'ı ziyaret etti.

Çerkezköy CHP İlçe Teşkilatı 37. Olağan Kongresi'nde ilçe başkanlığına seçilen Dönmez ve CHP İlçe Yönetimi, Kaymakam Abban'a ziyaret gerçekleştirdi.

Abban, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Dönmez ve beraberindekiler ardından Belediye Başkanı Akay'ı ziyaret etti.

Akay, Dönmez ve ekibini tebrik ederek, "İnşallah partimiz için, Çerkezköy için güzel ve faydalı çalışmalar yapacaklardır. İlçe Başkanımıza ve Yönetim Kurulu Üyelerine başarılar diliyorum." dedi.

Dönmez ise Akay'ın başarılı çalışmalar gerçekleştirdiğini vurgulayarak, "Çerkezköy CHP İlçe Teşkilatı olarak her daim belediye başkanımızın yanındayız ve destekçisiyiz." dedi.

"Alis Harikalar Diyarında" Çerkezköy'de sahnelenecek

Dünya klasiklerinden Alis Harikalar Diyarı müzikli tiyatro oyunu Çerkezköy'de sahnelenecek.

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, yaptığı açıklamada oyunun Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi'nde sahneleneceğini belirtti.

Çocukları güzel bir tiyatro oyununun beklediğini aktaran Akay, "Atatürk Kültür Merkezimiz bundan sonraki süreçte birçok sanatsal ve kültürel etkinliklere ev sahipliği yapacak. Kültür merkezimiz vatandaşlarımızın sosyalleşebileceği, kültürel ve sanatsal faaliyetlerle buluşabileceği bir merkez haline gelecek." ifadelerinin kullandı.

Çerkezköy TSO Meclis Toplantısı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ocak ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi.

ÇTSO Meclis Başkan Yardımcısı Mesut Görgün'ün başkanlığında yapılan toplantıda, aralık ayının gelir gider bütçe izleme raporunun ibrası görüşüldü.

Toplantıda gündem maddeleri oylanarak karara bağlandı.

Kaynak: AA / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Vahap Akay Çerkezköy Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title