Haberler

Cenk Ergün: "Umarım Bundan Sonraki Maçlarda da Ligin Başındaki Gibi Devam Ederiz"

"Selçuk, Galatasaray'a kendini adamış bir oyuncu, takımın önemli parçalarından biri""Bu yılki özelliğimiz tempolu, arzulu ve iştahlı oyun"Galatasaray Sportif AŞ Futbol Direktörü Cenk Ergün, Kasımpaşa'yı 2 - 0 mağlup ettikleri maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"Selçuk, Galatasaray'a kendini adamış bir oyuncu, takımın önemli parçalarından biri"

"Bu yılki özelliğimiz tempolu, arzulu ve iştahlı oyun"

Galatasaray Sportif AŞ Futbol Direktörü Cenk Ergün, Kasımpaşa'yı 2 - 0 mağlup ettikleri maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Ergün, "Bu seneki özelliğimiz tempolu, arzulu ve iştahlı oyun. Bunu gösterdiğimiz sürece arkası zaten geliyor. Antalya'dan dersimizi aldık. Umarım bundan sonraki maçlarda da ligin başındaki gibi devam ederiz. İlk yarıda oyunu tamamen kontrolümüz altında bulundurduk. Değerlendireceğimiz başka pozisyonlar da vardı. İlk yarıda da maçın sonunu getirebilirdik" dedi.

Galibiyeti getiren 2 gole imza atan Bafetimbi Gomis ile ilgili de konuşan Sarı-kırmızılı yönetici, "Gomis sürekli gol atmak isteyen bir oyuncu. Takım oyunuyla ne kadar önemli bir silahımız olduğunu gösterdi. Takıma verdiği motivasyonla, profesyonelliği ile de ciddi bir örnek. Bütün oyuncularımız nefeslerinin yettiğinin fazlasını sahaya koyuyorlar" diye konuştu.

Ergün, yeni transferlerle olarak da, "Latovlevici sakatlığından uzun bir süre sonra ve ilk kez takımla çıktı. Performansından memnunuz. Denayer birçok mevkide bize yardımcı olabiliyor. Bugün de sol bekte oynadı. Feghouli'nin ciddi maç eksiği var. Onun da yüzdeleri yukarı çıktıkça ciddi etkisi olacak" ifadelerini kullandı.

Galatasaraylı taraftarların oyuna girerken ıslıkla protesto ettiği Sinan Gümüş'ün bu durumdan etkilenmemesi gerektiğini belirten Cenk Ergün, "Etkilenmemesi lazım, o da toparlayacaktır. Takımın önemli silahlarından biri. Oynadığında da yedekten girdiğinde de ne kadar etkili olacağını biliyor. Devamlılık sağlaması lazım" dedi.

Selçuk İnan'ın takımın önemli parçalarından biri olduğunu dile getiren Ergün, "Selçuk İnan ülke futbolunun en tecrübeli oyuncularından biri. Çok büyük şampiyonluklara, zaferlere şahit oldu Galatasaray'da. Galatasaray'a kendini adamış bir oyuncu, takımın önemli parçalarından biri" şeklinde konuştu.

Yabancı oyuncu sınırı ile yöneltilen bir soruya ise Ergün, "Yerli oyuncuda sınırlama yok. Kulüpler isterse 28 oyuncusunu da yerli oyuncudan ya da daha az yabancı oyuncudan yapabilirler. Bizim inancımız kaliteli oyuncuya yatırım yapmak. Önümüzdeki günlerde Kulüpler Birliği Vakfının düşüncesini göreceğiz. Yerli yabancı ayrımına bakmadan formayı kim hak ediyorsa onunla şampiyonluk yolunda yürüyeceğiz" yanıtını verdi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Cenk Ergün'ün açıklamaları

HABER-KAMERA: SERHAN TÜRK / İSTANBUL,

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Galatasaray Cenk Ergün Kasımpaşa Antalya Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

12 Mayıs hangi burç? 12 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 12 Mayıs tarihi hangi burç olur? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 12 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 12 MAYIS PAZAR 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ANNELER GÜNÜ MESAJLARI 2024: En iyi, en duygusal, güzel, anlamlı anneler günü mesajları! Bugün anneler günü mü? Bugün anneler günü kutlanıyor mu, kutlanacak mı? Anneler günü ne zaman 2024? Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title