Haberler

Celta de Vıgo: 0 - Fenerbahçe: 0 (İlk Yarı)

UEFA Kupası (H) Grubunda Oynanan Celta de Vigo-fenerbahçe Maçının İlk Yarısı 0-0 Tamamlandı.

UEFA Kupası (H) grubunda oynanan Celta De Vigo-Fenerbahçe maçının ilk yarısı 0-0 tamamlandı.

6. dakikada kazanılan serbest vuruşu Celta De Vigo'dan Canabbio kullandı. Bu oyuncunun güzel vuruşunda kaleye giden topu kaleci Volkan uzanarak kontrol etti.

8. dakikada gelişen Celta De Vigo atağında Jonathan Aspas kaleyi sağ çaprazdan gören noktada topla buluştu. Bu oyuncunun vuruşunda top yan filelerde kaldı.

11. dakikada gelişen Fenerbahçe atağında Tuncay ceza alanına girerken Angel tarafından düşürüldü. Hakem pozisyonu penaltı olarak değerlendirdi. Alex'in kullandığı penaltı atışında topu kaleci Esteban yatarak uzaklaştırdı.

16. dakikada gelişen Fenerbahçe atağında ceza alanı dışında topla buluşan Alex sert vurdu. Meşin yuvarlak az farkla üstten auta gitti.

45. dakikada gelişen Fenerbahçe atağında kaleci Esteban'ı da geçen Tuncay'ın vuruşunda Tamas meşin yuvarlağı kornere çıkardı.

Stat: Balaidos

Hakemler: Paul Allaerts, Rombout Hennissen, Danny Vanderhoven (Belçika)

Celta De Vigo: Esteban, Angel (Dk. 21 Gustavo), Contreras, Tamas, Placente, Iriney, Oubina, Jonathan Aspas, Calvalho, Canobbio, Baiano

Fenerbahçe: Volkan, Önder, Lugano, Aurelio, Edu, Uğur, Appiah, Deniz, Tuncay, Alex, Kezman

Sarı kartlar: Dk. 35 Gustavo (Celta De Vigo), Dk. 37 Kezman (Fenerbahçe)

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title