Haberler

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Susiç: "Geçmişi Unutun. Çünkü Önümüzde Güzel Günler Var"

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Saffet Susiç, Oyuncularından Geçmişle İlgili Konuşmamalarını ve Düşünmemelerini İstedi, "Çünkü Önümüzde Güzel Günler Var" Dedi.

Çaykur Rizespor teknik direktörü Saffet Susiç, oyuncularından geçmişle ilgili konuşmamalarını ve düşünmemelerini istedi, ¨Çünkü önümüzde güzel günler var¨ dedi.

Milli maçlar yüzünden verilen aradan sonra lige yeniden başlayacaklarını hatırlatan Saffet Susiç, Çaykur Rizespor`un önünün aydınlık olduğunu vurgularken şöyle konuştu:

¨Çünkü çok koşan, 90 dakika futbol oynayan bir takım ortaya çıkacak. Geçmişi unutmamız lazım. Eskiyi konuşmak kimseye yarar getirmez. Bundan sonra Çaykur Rizespor`un sadece geleceğini düşünmeliyiz. Futbolcularımızın performansı ve morali çok iyi durumda. En gencinden en deneyimlisine kadar çalışmalarından son derece memnunum. Takımda müthiş bir birliktelik var. Bu da bizi başarıya götürecek en önemli etken olacak.¨

Lig başladıktan sonra üst üste çok önemli maçlar oynayacaklarını da hatırlatan Saffet Susiç, sözlerini şöyle tamamladı:

¨Kritik bir döneme gireceğiz. Sırasıyla Denizlispor, Beşiktaş, Trabzonspor ve Galatasaray`la oynayacağımız karşılaşmalar, bizim ligdeki konumumuzu ortaya çıkartacaktır. Ancak biz takım olarak rakiplerimizin hiç birinden çekinmiyoruz.¨

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title