Haberler

Çanakkale´De Referandum Kuyruğu

Tatilciler, Referandumda Oy Kullanmak İçin Tatillerini Erken Bitirip Dönüşe Geçti.

Tatilciler, referandumda oy kullanmak için tatillerini erken bitirip dönüşe geçti.

ÇANAKKALE Boğazı, yarın yapılacak referandum nedeniyle tatilcileri bir gün önceden karşıladı. Bayram iznini güneyde geçiren tatilciler, referandumda oy kullanabilmek için dönüş yolculuğuna erken başladı.

Tatilciler, referandum için erken dönüşe geçince Çanakkale'de uzun feribot kuyrukları oluştu. Üç günlük bayram tatiline eklenen pazar tatili referandum nedeniyle arada kaynadı. Tatilciler, referandumda oy kullanmak için tatillerini erken bitirip dönüşe geçti. Öğle saatlerinden itibaren GESTAŞ Deniz Ulaşım A.Ş.'ye ait arabalı vapur iskelesi ile özel şirketlere ait mini feribotların yanaştığı iskelelerde yoğunluk başladı.

Çanakkale-Eceabat arasında yolcu ve araç taşıyan GESTAŞ Deniz Ulaşım A.Ş.'ye 3 arabalı vapuru ve Çanakkale-Kilitbahir arasında yolcu ve araç taşımacılığı yapan özel şirkete ait 3 mini feribot, oluşan araç yoğunluğunu eritmek için saatsiz olarak dolmuş usulü sefer yaptı. Buna rağmen iskelelerdeki araç depolama alanları dolunca kuyruk Demircioğlu Caddesi'ne kadar uzadı.

BG,EK (AÖ)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title