Haberler

Çanakkale'de Askeri Helikopter Zorunlu İniş Yaparken Düştü

Çanakkale'de Eğitim Uçuşu Yapan Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na Ait Bir Helikopter, Teknik Bir Arızadan Dolayı Zorunlu İniş Yaptığı Sırada Yan Yatarak Düştü.

Çanakkale'de eğitim uçuşu yapan Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na ait bir helikopter, teknik bir arızadan dolayı zorunlu iniş yaptığı sırada yan yatarak düştü.

Edinilen bilgiye göre, Merkeze bağlı Teyfiye köyü civarında eğitim uçuşu yapan Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na ait bir helikopter, teknik bir arızadan dolayı zorunlu iniş yaptığı sırada yan yattı. Kazayı gören köylüler o sarada tarlalarında domates topladıklarını belirterek, "Aniden bir helikopterin üzerimize doğru geldiği gördük. Oldukça alçalan helikopterin üzerinize düşeceğini anlayınca kaçışmaya başladık. Canımızı zor kurtardık. Helikopterin üşmesinin ardından 112 Acil servisi arayıp bölgede ambulans

gönderilmesini istedik" dedi.

Bu arada, olayın ardından 3 personel hafif sıyrıklarla kazadan kurtulmayı başardı. Olayın ardından bölgeye ambulans ve itfaiye sevk edilirken, askeri bir helikopter de bölgeye geldi. Kazanın yaşandığı bölgeye gelen çok sayıdaki üst düzey askeri yetkili, inceleme yaptı. Güvenlik çemberine alınan bölgeye kimsenin yaklaştırılmadığı öğrenilirken, arızanın tespiti ve tamiri için helikopterin bölgeden alınarak götürüleceği öğrenildi.

(AÖ-OMR-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title