Haberler

Çanakkale: Çanakkale'de Uçak Seferleri 3 Aralık Tarihinde Başlayacak

Çanakkale'de Havayoluyla Uçuşların Çeşitli Sebeplerden Dolayı 20 Kasım Yerine 3 Aralık Tarihinden İtibaren Başlayacağı Açıklandı.

Çanakkale'de havayoluyla uçuşların çeşitli sebeplerden dolayı 20 Kasım yerine 3 Aralık tarihinden itibaren başlayacağı açıklandı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Çanakkale Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mehmet Daniş, Çanakkale ulaşımına ve turizmine büyük katkısı olacak mevcut havaalanının sivil uçuşlara açılmasında son kulvara girildiğini belirterek, "Bazı sivil toplum örgütlerimizin de katkısı ve bizzat şahsımın Ulaştırma Bakanımız, Sivil Havacılık Genel Müdürümüz ve Atlas Jet Genel Müdürü ile gerçekleştirdiğim görüşmeler neticesinde, Atlas Jet Havayolu firmasına ait uçakların seferlerinin, 3 Aralık Pazar günü Çanakkale-İstanbul-Ankara bağlantılı olarak başlayacağını öğrendim. Bilindiği üzere uzun zamandır hem havayolu firmalarıyla yapılan görüşmelerimizi hem de mevcut havaalanındaki pürüzlerin giderilmesi yönündeki çabalarımızı sürdürüyorduk. Çok şükür bu girişimlerimiz meyvesini verdi ve hem Atlas Jet havayolu firması ile olan görüşmelerimizde bir anlaşmaya vardık hem de havaalanında uçuşlara ilişkin sıkıntıları aştık. Mevcut havaalanımızda yeni ihalesi yapılan yaklaşma ışıkları bitirilene kadar, kaldırılan eski yaklaşma ışıklarının 1 hafta içinde tekrar yapılmasıyla beraber uçuşlar için hiçbir engel kalmayacak. Çanakkalemiz'e verdiğimiz sözler çerçevesinde bir hizmeti daha kazandırmanın mutluluğu içerisindeyiz. Çanakkale'mizin turizmine ve ulaşımına büyük katkılar getirecek olan bu uçuşların ilimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title