Haberler

Çağrılara duyarsız kalmadı, eşyalarını bağışladı

İlkadım Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Kadın Koordinasyon Merkezi ihtiyaç sahiplerinin yüzlerini güldürmeye devam ediyor.

İlkadım Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Kadın Koordinasyon Merkezi ihtiyaç sahiplerinin yüzlerini güldürmeye devam ediyor.

Alan el ile veren eli buluşturan koordinasyon merkezi ihtiyaç sahibi ailelere umut olan hizmetlerle yardımseverlerin yaptığı bağışlar sayesinde daha da çok kişiye ulaşıyor. Bu yardım çağrısına ses vererek destek olan hayırsever Reşadiye Mahallesi Güney Sokak'taki evinin mobilya gurubunu ihtiyaç sahibi vatandaşlara bağışladı. Verilen adrese Sosyal Yardım Müdürü ve Kadın Koordinasyon Merkezi Gönüllü Başkanı Lütfiye Demirtaş birlikte gitti. Bağışlanan mobilya eşyalarının araçlara yüklenmesi esnasında hayırsever vatandaşa yapılan hizmetleri özetleyen Sosyal Yardım İşleri Müdürü Cemalettin Çakır, "İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne başvurularını yapıyor, ardından görevli personel tarafından durumları incelenip onaylanıyor. Sonrasında da bağışlanan eşyalar, yoksul ve ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerine ulaştırılıyor. Şahsım adına göstermiş olduğunuz duyarlık için size teşekkür ediyorum" dedi.

Herkesi destek olmaya çağırdı

İhtiyaç sahiplerine uzanan bir yardım eli olmak isteyen hayırseverlere seslenen İlkadım Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi Başkanı Lütfiye Demirtaş, "Sizin fazlanız bir başkasının ihtiyacı olabilir. Kullanılır durumda olan kullanılmayan eşyalarınız bağışlayın ihtiyaç sahibi insanların sizde yüzünü güldürün" diye konuştu.

Yapılacak yeni bağışlarla daha çok ihtiyaç sahibine ulaşılacağını dikkat çeken Bayan Demirtaş, "İhtiyaç sahibi insanlarımıza hizmet vererek, onların yaralarına bir nebze de olsa merhem olmaya çalışıyoruz. Yardımsever vatandaşlarımızın bağışları ile daha çok vatandaşa destek olmak istiyoruz. Bu nedenle tüm yardımsever İlkadım halkını katkı koymaya çağırıyoruz" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

İlkadım Belediyesi İlkadım Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title