Haberler

Büyükşehir Kadınları Çok Farklı

Güncelleme:

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor kadınlar takımı, ligin 11. haftasında Erzincan Geçit Belediyespor'u 8-0 gibi farklı bir skorla mağlup etti.

Kadınlar 3. Ligi'nde mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor takımı, ligin 11. haftasında Şilbe Tesisleri'nde konuk ettiği Erzincan Geçit Belediyespor'u 8-0 gibi farklı bir sonuç ile mağlup etti.


Kadınlar futbol ekibi Erzincan ekibi Geçit Belediyespor takımını Dk.1 Ayşegül Bitgin, Dk.3-24-27'de Hividar Ödüngit, Dk.12 Güzide Alçu, Dk.68 Büşra Öncü, Dk.80 Devran Görmez'in golleri ile rakibini 8-0 mağlup etti.

Bu skorla takımı grubunda puanlama sırasında 1. sıradaki yerini korudu. 35 puanla 1. sırada son 4 haftaya girilirken kadın takımı maç eksiği ile çok avantajlı bir konumda bulunuyor.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor takımı 14.02.2015 Cumartesi günü saat 12:00'te deplasmanda Malatya ekibi olan Malatya Bayanlarspor ile karşılaşacak.

Kaynak: Temsilci / Spor

Büyükşehir Belediyespor Diyarbakır Erzincan Malatya Kadın Yerel Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title