Haberler

Büyükşehir Belediyesinden Anneler İçin Rekor Denemesi

Van Büyükşehir Belediyesince "13 Mayıs Anneler Günü" etkinlikleri kapsamında "En Çok Çocukla Anneler İçin Ağaç Dikme Rekoru" denemesi yapılacak.

Van Büyükşehir Belediyesince "13 Mayıs Anneler Günü" etkinlikleri kapsamında "En Çok Çocukla Anneler İçin Ağaç Dikme Rekoru" denemesi yapılacak.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, sosyal ve kültürel etkinliklerin yanında yeşil bir Van için yürüttüğü çalışmalarla ön plana çıkan Büyükşehir Belediyesi, Anneler Günü'nde örnek bir farkındalık etkinliğine imza atmaya hazırlanıyor.

Bu kapsamda Park Bahçeler Daire Başkanlığınca "Çocuklardan Annelere Solmayan Çiçekler" sloganıyla düzenlenecek etkinlikle, "En Çok Çocukla Anneler İçin Ağaç Dikme Rekoru" denemesi yapılacak.

İpekyolu Caddesi üzerindeki Kent Parkı'nda gerçekleştirilecek etkinlikte, çocuklar annelerinin yanı sıra öğretmenleri, ya da komşuları için de ağaç dikebilecek.

Dünya Çocuk Rekorları kapsamında gerçekleştirilecek rekor denemesi, Prof. Dr. Orhan Kural başkanlığındaki Rekor Tescil ve Hakem Heyetince de tescil edilecek.

Etkinlik ile çocukların hem güzel bir gün geçirmesi, hem de ağaç sevgisi kazanması hedefleniyor.

Daha önce 2 Nisan Van'ın Kurtuluş Günü'nde "Kurtuluş" temalı açık hava resim sergisinde 11 bin öğrencinin yaptığı 11 bin resim ile "Dünya Çocuk Rekorları" kitabına girmeye hak kazanan Van, yeni bir rekor denemesiyle de gündeme gelecek.

Kaynak: AA / Güncel

Anneler Günü Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title