Haberler

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı: "Konuşmamı Herkes Beklesin"

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, yeşil beyazlı kulübün televizyonuna önemli açıklamalarda bulundu.

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, yeşil beyazlı kulübün televizyonuna önemli açıklamalarda bulundu. Bugüne kadar sustuğunu belirten Yazıcı, "Kongre salonundaki konuşmamı herkes beklesin. Dedikodu üretiliyor, arkamdan konuşuluyor, ama kongrede her şeyi açıklayacağım" dedi.

Bursaspor Kulübü'nün Mayıs ayında yapılacak olağan genel kurulu ile ilgili düşüncelerini belirten ve adaylığı hakkında bilgi veren Yazıcı, "Herkes bekliyor, 'Başkan devam edecek mi?' diye. Daha vakit var. Ben her şeye devam edecekmiş gibi hareket ediyorum. Şu an için bırakacağım diye bir eğilimim yok. Ama bırakmamı isteyen muhalifler var. Ben de diyorum ki, o muhalifler çıksın ortaya, çarpışalım" diye konuştu.

"MAYIS'TA HERŞEYİ AÇIKLAYACAĞIM"

Kongre salonunda yapacağı konuşmaya değinen İbrahim Yazıcı, "Mahkeme sürecinde kimse bana geçmiş olsun demedi. Bursa bunu bilsin. Aylarca incelendik. Her şeyin cevabını kongrede vereceğim. Kongrede yapacağım konuşmayı herkes beklesin. Şu an konuşmamakla iyi mi ediyorum bilmiyorum, ama Mayıs'ta her şeyi bir bir açıklayacağım" dedi.

Arkasından konuşulduğundan yakınan Yazıcı, "Dedikodu üretiliyor. Arkamdan konuşuluyor. Şuan susuyorum ama bir gün mutlaka konuşacağım. Beni tanımıyorlar, burjuva zannediyorlar. Halkın içinden geldim ve hep oradayım. Bana bir gelene ben üç adım giderim" şeklinde konuştu.

"GEÇMİŞTE KİMLER YÖNETTİ HERKES BİLİYOR"

Türkiye'de hesapları düzgün birkaç kulüpten biri olduklarının altını çizen Yazıcı, "Bana eli sıkı diyorlar. Sıkı değilim, sadece gereğini yapıyorum. Kongrede herkese vereceğimiz kitapçıkta üyelere maddi bilgilendirmeyi yapacağız. Bursaspor'u yönetecek kişi Bursa'yı aşmış olmalı. Bursaspor yine şampiyon olmak istiyorsa bunu yapmalı. İsim bazında söylemeye gerek yok, ama geçmişte Bursaspor'u kimlerin yönettiğini herkes bilir. O dönemlerde Bursaspor'un çöküşü görüldü. Bursaspor'un bir daha böyle bir durum yaşayacağına inanmıyorum" dedi.

"BİR KEZ DE BEN HATA YAPAYIM DEDİM"

İbrahim Yazıcı Pablo Batalla'nın transfer sürecinde yaşanılanlara da açıklık getirdi. Arjantinli futbolcuyla tavsiye üzerine temas kurduğunu belirten Yazıcı, "Batalla örneği çok enteresan, başka bir örneği de var mıdır bilmiyorum. Kanada'da yaşayan bir arkadaşım televizyonda maç izlerken Batalla'yı çok beğenmiş. Beni telefonla arayarak 'Bu oyuncuyu izle ve mutlaka al' dedi. Araştırdım ama 90 dakikalık görüntüsünü bulamadım. Kısa görüntülerde enteresan bir oyuncu olduğunu fark ettim. Arjantin'de yaşayan bir arkadaşıma da onu sordum. Sözleşmesini yeni uzattığını öğrendim. Sonra aynı arkadaşım bir avukat aracılığıyla Batalla'nın sözleşmesindeki açık bir noktayı yakaladıklarını söyledi. Araştırdık ve anlaştık. Hocalar istemedikleri, görmedikleri futbolcuyu almak istemiyor. Bunu hocaya anlatmak lazımdı. Hataysa bir hata da ben yapayım dedim. İçimdeki his bunu yapmamı söyledi. 500 bin dolara geldi Batalla. Sonuçta tuttu" diye konuştu.

"FORMAMIZA GÖĞÜS REKLAMI ALAMIYORUM"

Bursaspor'un yalnız bırakıldığını ifade eden Yazıcı sözlerini şöyle sürdürdü: "Kimse yanlış anlamasın. Fenerbahçe'nin başındaki olayları görüyorsunuz, birçoğu kayıt altında. Bizim şaibesiz bir şampiyonluğumuz var. Fenerbahçe'ye bakıyorsunuz, her şeye rağmen takımlarına sahip çıkan taraftarları var. Mahkemede de stadyumda da varlar. Ben aynı şey Bursa'da da olsun diyorum. Benim bir beklentim yok. Taraftarı ayrı tutuyorum. Bursa takımına sahip çıkmıyor. Birlik, beraberlik olmuyor. Ben formamıza bir göğüs reklamı alamıyorum. Benim başıma gelen kimin başına geldi. Şampiyon olmanın bedelini başka türlü ödedim."

(İA/RT) - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

İbrahim Yazıcı Fenerbahçe Bursaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title