Haberler

Bursaspor Galibiyete Şartlandı

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Sivasspor Karşılaşmasının Kendileri İçin Çıkış Maçı Olduğunu Belirterek, "Eğer Yenersek Aşağıdaki Takımlarla Bağımız Kopacak, Yukarı Oynayan Takım Görüntüsü Vereceğiz. Bu İşi Çok Ciddi Tutuyoruz, Oyuncularım da İşi Sıkı Tutuyor. İyi Oynayıp Seyirci Desteğini de Arkamıza Alarak Maçı Kazanacağımızı Düşünüyorum" Dedi.

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Sivasspor karşılaşmasının kendileri için çıkış maçı olduğunu belirterek, "Eğer yenersek aşağıdaki takımlarla bağımız kopacak, yukarı oynayan takım görüntüsü vereceğiz. Bu işi çok ciddi tutuyoruz, oyuncularım da işi sıkı tutuyor. İyi oynayıp seyirci desteğini de arkamıza alarak maçı kazanacağımızı düşünüyorum" dedi.

Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Bursaspor'un tecrübeli Teknik Direktörü Samet Aybaba, Sivasspor'un ligin en iddialı ve en başarılı takımı olduğunu ifade etti. Kadrosunun ve teknik ekibin başarısına dikkat çeken Aybaba, "Biz de geçen haftanın Fenerbahçe galibiyiz. Biraz moral bulduk. Hem oyuncular, hem şehir hem de bu takımın daha ileri gitmesini isteyenler moral buldu" diye konuştu.

Bursaspor'un genç yetenekleri ile ilgili bazı şikayetleri ve problemleri olduğunu belirten Aybaba, "Onları topladım, hepsiyle konuştum. Onlarla ilgili yapmak istediğimiz bir sürü şeyi kendileri engellemeye başladı. Bazılarında büyük düşüş var. Genç oyuncuların var olmak için neler yapmaları gerektiğini düşünmeleri lazım. Hiçbir problemleri yok. Maddi açıdan bir sürü sıkıntıları hallettik. Böyle devam ederlerse işleri zor" şeklinde konuştu.

Yeşil-beyazlı futbolcu Gutierrez'in Sivasspor maçında oynama şansının olduğunu kaydeden Aybaba, "Herkesin şansı var. Bu iş kolay değil. 10 milyon euro verilip oynayamayan oyuncular var. Beklentimiz uzun vadeli. Oyuncunun ne zaman bir yerlere geleceğine bakıyoruz. Hem gençlerden hem de hafta içi maç alıp oynattığımız oyunculardan memnun değilim. Her hafta yeni birine şans veriyorum. Herkese eşit davranıyoruz. Yaptığı işe bakıyoruz. Oynattığım oyunculardan herhangi bir hareket görmüyorum" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Bursaspor, Sivasspor maçının hazırlıklarını galibiyet parolası ile sürdürüyor. Samet Aybaba nezaretinde gerçekleşen antrenmanda futbolcular, top ile serbest çalışma, 5'e 2 pas-press ve istasyon çalışması yaptı.

(RF-İHS-KÇ-GS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title