Haberler

Bursaspor'da Konyaspor Maçı Hazırlıkları Devam Ediyor

Turkcell Süper Lig'in 13. Haftasında Konyaspor ile Kendi Evinde Karşılaşacak Olan Bursaspor'da Hazırlıklar Devam Ediyor.

Turkcell Süper Lig'in 13. haftasında Konyaspor ile kendi evinde karşılaşacak olan Bursaspor'da hazırlıklar devam ediyor.

Özlüce Tesisleri'nde Samet Aybaba nezaretinde gerçekleşen antrenmanda yeşil-beyazlı futbolcuların neşeli oldukları gözlendi. Soğuk bir havada gerçekleşen antrenmanda sporcular düz koşunun ardından, pas ve şut çalışması yaptı. Yeşil-beyazlı futbolcular, daha sonra çift kale maç yaparak çalışmayı tamamladılar. Şut çalışması esnasında İsmail Güldüren'in kaleci Yavuz'a attığı şık gol takım arkadaşları tarafından uzun süre alkışlandı. Yapılan çift kale maça sakat olan kaleci Vega da katıldı. Teknik direktör

Samet Aybaba'nın oyuncuları sık sık uyarması gözlerden kaçmazken, sakatlığı bulunan Tum takımdan ayrı çalıştı. Milli takım kamplarında bulunan Cisse, Sumulikoski, Eren ve Serkan Kurtuluş ise çalışmalara katılmadı. Kulüp doktoru Uğur Köksal, Herve Tum'u hafta sonuna yetiştirmeye çalıştıklarını söyledi.

Öte yandan, Bursa'nın önde gelen işadamlarından Hayri Yazıcı yeni tesislere gelerek antrenmanı izledi. Yazıcı, teknik direktör Samet Aybaba'dan takım ve tesisler hakkında bilgi aldı.

(RF-MFS-ÖK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title