Haberler

Bursagaz'dan Dolandırıcılık Uyarısı...

Bursa Şehiriçi Doğalgaz Dağıtım A.ş. (Bursagaz), Vatandaşları, Kendilerini Bursagaz Çalışanı Olarak Tanıtan ve Para Talep Eden Kişilere Karşı Uyardı.

Bursa Şehiriçi Doğalgaz Dağıtım A.Ş. (Bursagaz), vatandaşları, kendilerini Bursagaz çalışanı olarak tanıtan ve para talep eden kişilere karşı uyardı.

Bursagaz'dan yapılan yazılı açıklamada, son günlerde bazı bölgelerde Bursagaz ekiplerince sayaç kalibrasyonu yapıldıktan sonra, kimliği belirsiz bazı kişilerin kendilerini Bursagaz çalışanı olarak tanıtarak sayaç kalibrasyonu yapılan abonelerden kalibrasyon ücreti talep ettikleri yönünde duyumlar alındığı belirtildi.

Bursagaz olarak hiçbir şekilde hiçbir hizmet için abonelerin evinde veya ofisinde tahsilat yapılmadığının ifade edildiği açıklamada, şunlar kaydedildi:

''Bursagaz tahsilatları sadece Bursagaz vezneleri, bankalar ve Bursagaz müşteri merkezlerinde yapılmaktadır. İstenmeyen durumları engellemek için abonelerimizi, Bursagaz'dan geldiğini belirten kişilerden Bursagaz görevlisi olduklarını gösteren damgalı ve onaylı kimlik kartlarını göstermelerini talep etmeleri ve kesinlikle herhangi bir ödeme yapmamaları konusunda uyarıyoruz.''

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title