Haberler

Uyuşturucu Tacirleri Hazırlıksız Yakalandı, 5'i Tutuklandı

Güncelleme:

Bursa polisinin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 21 kişiden 5'i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bursa'da polisin uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik operasyonunda gözaltına alınan 21 şüpheliden 5'i tutuklandı.

UYUŞTURUCU VE SİLAH BULUNDU

Bursa Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Ekipleri, merkez Osmangazi ve Yıldırım ilçelerinde 6 farklı noktada uyuşturucu ticareti yapıldığını tespit etti. Evlere eş zamanlı olarak operasyon düzenleyen ekipler, 21 kişiyi gözaltına aldı. Evlerde yapılan aramalarda 40 gram metamfetamin, 37 gram sentetik kannabinoid, 35 ecstasy hap, 10 gram esrar, uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen bir miktar para ve cep telefonu, uyuşturucu maddeleri saklamakta da kullanılan 1 adet alüminyum folyo, bir adet hassas terazi ve 1 adet tabanca ele geçirildi.

5 KİŞİ CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Emniyet götürülen 21 şüpheliden 16'sı hakkında 'uyuşturucu madde satın almak ve bulundurmak' suçundan adli işlem yapılırken, mahkemeye çıkarılan 5 kişi ise 'uyuşturucu madde ticareti yapmaktan' tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Uyuşturucu Ticareti 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (17)

ellisekiz:

neden 21 kişiden 5 tanesi tutuklu diğerleri serbest.

20
1
yanıtYanıtla
GEREĞİ DÜŞÜNÜLDÜ:

BİRİ TÜM SUÇU ÜZERİNE ALIR DİĞERLERİ KULLANICIYIZ BİRİNİN YERİNE BİNİ BULUNUR DEVAM. SİZİ SARHOŞ EDEN HER ŞEY HARAMDIR AHLAKI OLMAZSA OLMAZ. ŞİMDİ BENİ YOBAZ GERİCİ DİYEN İLERİ ZEKALARDA ÇIKARYA OLSUN BEN SÖYLEMEDİM KİTAP DİYOR

17
1
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

hani papazı ABD’ye vermeyecektik noldu..?

15
2
yanıtYanıtla
01 adanali:

Alismis kudurmustan beterdir once icici sonra torbaci oluyorlar Allah yardimci olsun hep birileri tarafindan kandirilip tuzaklara dusuruyorlar burdan genclere sesleniyorum uyusturuci icenin ve satanin yanina yaklasmayin o batmis sizide batirmaya calisiyorlar bikereden bisey olmaz yok kafasi cok iyi gibi sozlerle kandirilmayin hayatinuz baf olur sonra

17
0
yanıtYanıtla
Türk:

Yahu siz kafayı Fetöye takın onlar daha TEHLİKELİ.

7
7
yanıtYanıtla
Amfibi:

Hollanda misali, Devlet kontrolü altında bir serbestlik bu tür merdiven altı zehir tacirlerinin önüne geçebilir bence. Kimyasal sert uyuşturucular tamamen yasaklanmalı, özellikle memleketimizde alkol. Bilimsel olarak en zararlı uyuşturucu bu.

8
1
yanıtYanıtla
kübalı_ayto:

birakın mılletin rahatını bozmayın. . müslüman nesildir. . dimi temellll

4
3
yanıtYanıtla
Sogomon:

Nasıl yani uyuşturucu tacirleri hazirliksiz yakalandi normalde bando merasimiyle mi karsilaniyor adı ustunde baskin evin kusuruna bakmayin icerde cikarin ayakkabilarinizi mi diyorlar arayida sogutunuz diye

6
0
yanıtYanıtla
BÖYLE GELMIS BÖYLE GIDERMI:

bizim adalet sistemini anliyan beri gelsin köprüden gecerken kic kica degenleri yardim ve yatakliktan veya örgüte üye degili ama göz kirpti diye yargiliyacaksin uyusturucu satilan bir evde uyusturucu satildigini bildigi halde göz yuman ihbar etmeyen ve bir arada yasamayi kabul eden aile bireylerini serbest birakacaksin sizce bizim yargi sistemimizde bir anormallik yokmu?

6
0
yanıtYanıtla
HARUN:

ÇIKINCA FARKLI İŞ Mİ YAPACAKLAR ?

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title