Haberler

Bursa'da Beşiktaş Maçı İçin Olağanüstü Tedbir

Bursaspor Yönetim Kurulu, Herhangi Bir Ceza Almamak İçin Bu Hafta Oynanacak Olan Denizlispor Karşılaşmasına Taraftar Götürülmeyeceğini Açıkladı. Bursa Emniyet Müdürlüğü'nde İse Önümüzdeki Hafta Oynanacak Beşiktaş Maçındaki Muhtemel Gerilim Nedeniyle İzinler İptal Edildi.

Bursaspor Yönetim Kurulu, herhangi bir ceza almamak için bu hafta oynanacak olan Denizlispor karşılaşmasına taraftar götürülmeyeceğini açıkladı. Bursa Emniyet Müdürlüğü'nde ise önümüzdeki hafta oynanacak Beşiktaş maçındaki muhtemel gerilim nedeniyle izinler iptal edildi.

Bursaspor Yönetim Kurulu yaptığı açıklamada, fedarasyonun verdiği cezaların ortada olduğu hatırlatılarak şöyle denildi: "Durum böyleyken, kümede kalma ve şampiyonlukla ilgili durumun belirleneceği son haftalara girmişken, kulübümüze karşı gelebilecek en küçük ceza, rakiplerimize karşı bizi zor durumda bırakacaktır. Üstelik Denizli’de olabilecek en küçük provokasyon, 3 senedir beklediğimiz, bu yolda, bir çok maçımızı seyircisiz oynadığımız ve yüzbinlerce YTL ceza ödediğimiz maç olan Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile oynayacağımız maçı seyircisiz oynamamıza neden olabilir. Denizlispor ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile oynayacağımız maçlardan en iyi sonuçlarla ayrılacağımıza inanıyoruz. Teknik kadromuzun ve futbolcularımızın sahada istediğimiz sonuçları alabilmesi için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Takımımızı erken kampa alıp, moral ve motivasyonlarını maksimum düzeye çıkarmayı amaçladık. Her zaman olduğu gibi sağduyulu ve anlayışlı davranarak, bu zor haftaları el birliği ile atlatacağımıza yürekten inanıyoruz"

Öte yandan Bursa Emniyet Müdürlüğü'nde de Beşiktaş maçı sebebiyle bütün izinler iptal edildi. Emniyet Müdürlüğü Personel Şube Müdürlüğü 6 bin kişilik teşkilata yaptığı duyuruda izinlerin ikinci bir emre kadar iptal edildiğini duyurdu.

(İHS)

03.05.2007 18:57 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title