Haberler

Burdur'da Bahar Yürüyüşü

Başkanlığını Altın Çocuk Göksel Arsoy'un Yaptığı Herkes İçin Spor Federasyonu ile Burdur Belediyesi ve Burdur Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün Organize Ettiği Bahar Yürüyüşü, Burdur Kent Ormanında Yapıldı.

Başkanlığını Altın Çocuk Göksel Arsoy'un yaptığı Herkes İçin Spor Federasyonu ile Burdur Belediyesi ve Burdur Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün organize ettiği Bahar Yürüyüşü, Burdur Kent Ormanında yapıldı.

3 bine yakın kişinin orman içerisindeki 10 kilometrelik parkurda yaptığı Bahar Yürüyüşü'ne Burdur Valisi İbrahim Özçimen, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ömer Tolgay, Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, Herkes İçin Futbol Federasyonu Genel Başkanı Göksel Arsoy, kamu kuruluşları temsilcileri, sivil toplum örgütleri temsilcileri, öğretmenler, öğrenci ve vatandaşlar katıldı.

Yürüyüş öncesi yapılan törende konuşan Herkes İçin Futbol Federasyonu Genel Başkanı Göksel Arsoy, "Biz, herkes için spor federasyonu olarak değerli dostlar bütün Türkiye'yi dolaşıyoruz, yaymak istediğim kabul ettirmek istediğimiz model toplu olarak spor yapma sevincini bütün Türkiye'ye anlatıyor ve bu modeli aşılıyoruz" dedi.

Burdur Valisi İbrahim Özçimen'in start vermesinin ardından 3 bine yakın doğa sever, orman içerisindeki 10 kilometrelik parkuru yürüdü. Yürüyüş sonunda Çamlık Parkı'nda Burdur Belediyesi tarafından katılımcılara ikramda bulunuldu.

(HG-AT-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title