Haberler

Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya'nın Gaziler Günü Mesajı

Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya 19 Eylül Gaziler Günü Dolayısıyla Bir Mesaj Yayınladı.

Burdur belediye başkanı sebahattin akkaya 19 eylül gaziler günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Akkaya mesajında "Aziz milletimiz; vatan, istiklal ve hürriyeti için şartlar ne olursa olsun her zaman büyük bir azim ve gönül birliğiyle düşmana karşı sonuna kadar mücadele etmiş, tarihini destansı zaferlerle süslemiştir." dedi.

Başkan Akkaya "Şehitlik ve gazilik, milletimiz için onurların en büyüğü, şereflerin en yücesidir. Kurtuluş savaşının da zaferle neticelenmesinin temelinde bu fedakârlık, bu inanç vardır. Her geçen gün daha da güçlenen, milletçe geleceğe güvenle ve umutla bakmamızı sağlayan Türkiye Cumhuriyeti de aynı ruh ve şuurla kazanılan o büyük zaferin, o sağlam temellerin üstünde yükselmiştir. Bugün de birlik ve bütünlüğümüze kastedenlere karşı terörle mücadeledeki başarıları da yine şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz.

Onun için milletçe şehit ve gazilerimize sonsuza dek minnettarız ve onların aziz hatıralarını her zaman yaşatacağız. Gaziler günü kabul edilen bugün, onlara olan vefa duygumuzun bir ifadesidir. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e Gazi Ünvanı ve Mareşal Rütbesi verilmesinin Yıldönümü ve Gaziler Günü'nde, Büyük Önder Atatürk ve silah arkadaşlarını, şehitlerimizi ve aramızdan ayrılan gazilerimizi minnet ve rahmetle anıyor, tüm gazilerimize şükranlarımı sunuyorum." dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

title