Haberler

Bucaspor-Kartalspor Maçının Ardından

PTT 1.Lig'in 8.haftasında Bucaspor kendi sahasında Kartalspor'u 1-0 mağlup etti.

PTT 1. Lig'in 8. haftasında Bucaspor kendi sahasında Kartalspor'u 1-0 mağlup etti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Bucaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar Bucaspor'un yol haritası çizmek açısından iyi bir maç olduğunu söyleyerek, "Maçtan önce inanılmaz istatistikler vardı. Biz içeride kazanamıyorduk, Kartalspor ise deplasmanda kazanamıyordu. Daha önce oyuncularla da konuştuk. Yol haritası çizmek açısından da iyi bir mücadeleydi. Oyun anlamında o kadar iyi oldu diyemem ama mücadele açısından güzel bir maçtı. İçerde bir maç daha yapacağız o anlamda iyiydi.

Önümüzde daha çok maç var lig her şeyi gösterecek. Çalıştığımız pozisyonda gol bulduk bu gerçekten önemliydi" dedi.

Bucasporlu futbolculardan Aykut Çeviker, Bucasporlu futbolcu Akın Açık'ın hastalığının kendilerini üzdüğünü ifade ederken, maçı kazandıkları için ise mutlu olduğunu belirtti.

Bucasporlu diğer futbolcu Berkay Samancı ise, 3 maçtır iç sahada galibiyet yüzü görmediklerini belirtirken, bunu tersine çevirdikleri için mutlu olduğunu ifade etti.

KARTALSPOR CEPHESİ

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kartalspor Teknik Direktörü Özcan Kızıltan, Bucasporla iyi bir başlangıç yapmak istediklerini ancak iyi oynamalarına rağmen kazanamadıklarını anlatarak, "Biz dışarıda buca içeride kazanamıyordu. Oyuncular bunu değiştirmek için çok uğraştı. Golü yedikten sonra birçok atağımız oldu. Ancak son vuruşu yapamadık. Verilmeyen bir gol var. Eğer haklı bir golse hakemler açısından talihsizlik" şeklinde konuştu.

Kartalsporlu futbolculardan Erman Ergin, 3 puan parolasıyla maça başladıklarını ancak erken yedikleri golden sonra bir türlü golü bulamayınca maçı kaybettiklerini belirtti.

Kartalsporlu diğer futbolcu Ethem Ercan Pülgir ise, maça kötü başladıklarını söyleyerek, "Maçın henüz başında 1-0 geri düştük. Gol bulabilirdik ama olmadı. Uzun zamandır kötü gidiyoruz. Her kötü gidişin bir dönüşü vardır" açıklamasında bulundu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Sait Karafırtınalar Kartalspor Bucaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title