Haberler

Bucak'ta Yeni Nikah Salonu Hizmete Açıldı

Burdur'un Bucak ilçesinde eskiden park olan bina, belediye tarafından restore edilerek nikah salonu olarak hizmete açıldı.

Burdur'un Bucak ilçesinde eskiden park olan bina, belediye tarafından restore edilerek nikah salonu olarak hizmete açıldı.

Kurdele kesilerek yapılan açılışın ardından Belediye Başkan Vekili Yalçın Sezgin, Şeyma Çin ve Soner Avcı adlı genç çiftin nikahını kıyarak salonda ilk nikahı kıydı.

Nikahta konuşan Burdur Valisi Şerif Yılmaz, bugünün 3 Aralık Dünya Engelliler Günü olduğunu anımsatarak, en büyük engellin, bakış açısındaki engel olduğunu ifade etti.

Yılmaz, "Bu engelleri kaldırdığımız zaman, birbirimize karşı sevgiyi ve saygıyı tanıdığınız zaman bilin ki evlilik en güzel müessesedir. En kutsal şey ailedir. Bu nikah salonunda yapılan tüm evliliklerde hayırlı evlatların yetişmesini temenni ediyorum." dedi.

Çiftin nikah şahitliklerini Vali Yılmaz, AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Reşat Petek yaptı.

Açılış ve nikahın ardından protokol üyeleri Antalya-Burdur Karayolu'nun Bucak geçişinde yeni hizmete açılan toplam 720 metre uzunluğundaki iki üst geçitten geçiş yaptı.

Vali Yılmaz, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Antalya'ya giden tatilcilerin eskiden tek şeritli yoldan geçtiğini belirtti.

Sürücülerin üst geçitleri kullanarak kaza olmadan geçişlerini yapacaklarını dile getiren Yılmaz, "Bundan sonra özellikle bayramlarda Burdur ve Bucak'ta trafik sıkışıklığı yaşamayacağız. Yolların standardı sıcak asfalt ve diğer çalışmalarla arttı. Yeni yapılan üst geçitlerin hayırlı olmasını diliyorum." diye konuştu.

Milletvekili Petek de yıllardır ilçe halkının beklentisi haline gelen üst geçit çalışmalarının tamamlandığını ifade ederek yan yollar ve altyapı çalışmalarının da 1 ay içinde tamamlanacağını söyledi.

Yatırımların ve hizmetlerin takdirini vatandaşların seçimlerde göstermeye devam ettiğini belirten Milletvekili Özçelik ise "Burdur'un Bucak ilçesinde bu yatırımı açmanın gururunu yaşıyoruz. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Binali Yıldırım olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Çin Halk Cumhuriyeti Şerif Yılmaz Burdur Bucak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title