Haberler

Bu da Yerli 'Raydan Çıkanlar'

Evlenme Vaadiyle Kandırdığı Çiftçinin Çıplak Fotoğraflarını Çekerek Şantaj Yapan, Evinin Tapusunu Alıp Boş Senede İmza Attıran Hattuç Şeytan ile Ona Yardım Eden 4 Kişi Yakalandı.

Evlenme vaadiyle kandırdığı çiftçinin çıplak fotoğraflarını çekerek şantaj yapan, evinin tapusunu alıp boş senede imza attıran Hattuç Şeytan ile ona yardım eden 4 kişi yakalandı. Olaydaki benzerlik, ünlü "Raydan Çıkanlar" filmini akla getirdi.

GAZİANTEP’in Eyüp Sultan Mahallesi’nde oturan ve falcılık yaptığı belirtilen Hattuç Şeytan (51), bir süre önce eşini kaybeden Cuma G.’yle (54) evlenme vaadiyle ilişki kurup evine çağırdı. İddiaya göre, çiftçilik yapan ve maddi durumu iyi olan Cuma G.’yi sevişmek bahanesiyle çırılçıplak soyan Hattuç Şeytan, evde gizlenen arkadaşlarına fotoğraflarını çektirdi. Şeytan, daha sonra çektirdiği fotoğrafları Cuma G.’ye göstererek şantaj yaptı ve evinin tapusunu aldıktan sonra boş senede de imza attırdı.

Randevuda gözaltı

Şeytan ve arkadaşlarının son olarak bankadaki 4 bin TL’sini de almak istedikleri Cuma G., olayı oğluna anlattı. Oğlunun şikáyeti üzerine polis, Cuma G. ile buluşmak üzere gelen Hattuç Şeytan ile birlikte şantaj çetesinin lideri İsmet Aslan (38), Coşkun Keskin (28), Enver Yanıç (26) ve Mehmet Yanıç’ı (27) gözaltına aldı. Şüphelilerden İsmet Aslan, sağlık raporu almak için getirildiği hastanede kendisini görüntüleyen basın mensuplarına tepki gösterdi. Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen 5 kişi, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Tutuksuz yargılanacaklar

Cuma G.yi evlenme vaadiyle kandırıp çırılçıplak fotoğraflarını çekerek şantaj yaptığı iddiasıyla nöbetçi mahkemeye sevk edilen Hattuç Şeytan ile İsmet Aslan, Coşkun Keskin, Enver Yanıç ve Mehmet Yanıç tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

RAYDAN ÇIKANLAR

James Seigel’in aynı adlı çok satan kitabından uyarlanan "Raydan Çıkanlar" filminde, her gün işiyle evi arasında mekik dokuyan reklamcı Charles Schine(Clive Owen) bir gün her sabah düzenli olarak bindiği treni kaçırınca Lucinda Harris (Jennifer Aniston) ile tanışıyor. Lucinda tarafından baştan çıkarılan Charles, çok geçmeden kendilerini bir otel odasında buluyor. Charles ile Lucinda’nın mükemmel gibi görünen ilişkisi, odaya LaRoche (Vincent Cassel) adlı acımasız bir yabancının girmesi ve ikisini silahla tehdit etmesiyle çıkmaza giriyor. Filmin sonunda Lucinda’nın, şantaj yapıp para sızdırmak için Charles’ı tuzağa düşürdüğü anlaşılıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title