Haberler

Broderi Narin 15 Günde 3 Uluslararası Ev Tekstili Fuarına Katılacak

1928 Yılında, Türkiye'yi Yurt Dışı Fuarlarında Temsil Eden İlk Türk Markası Olan Broderi Narin, 28 Ağustos ile 14 Eylül 2007 Tarihleri Arasında Ev Tekstili Alanında İki Farklı Kıtada Düzenlenen 3 Önemli Uluslararası Fuara Katılıyor.

1928 yılında, Türkiye'yi yurt dışı fuarlarında temsil eden ilk Türk markası olan Broderi Narin, 28 Ağustos ile 14 Eylül 2007 tarihleri arasında ev tekstili alanında iki farklı kıtada düzenlenen 3 önemli uluslararası fuara katılıyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Intertextile Shangai Fuarı ile Çin pazarındaki yerini daha da güçlendirmeyi hedefleyen Broderi Narin, dünyaca ünlü trendsetterların yer aldığı Rusya'daki Heimtextil ve Belçika'daki Decosit'te organizasyonlarına da katılarak hem dünya modası ile entegre olmayı hem de ihracat bağlantıları kurmayı amaçlıyor.

ÇİN ÇOK CİDDİ BİR PAZAR

Avrupa ve Yakın Asya deneyimini dünyanın başka bölgelerine de taşımayı planlayan Broderi Narin, Çin'de düzenlenen Intertextile Shangai Fuarı'na bu yıl ikinci kez katılıyor. 28-31 Ağustos 2007 tarihlerinde gerçekleşecek olan fuar, 1.3 milyarlık nüfusu ile çok ciddi bir pazar olan Çin'in en büyük ve en popüler uluslararası tekstil fuarı olma özelliği taşıyor. Broderi Narin, geçen yıl 2033 firmanın ve 52 bin ziyaretçinin katıldığı Çin'deki fuara, bu kez daha geniş bir ürün gamı ve pazarlama grubuyla

katılıyor.

DECOSİT, İNOVASYONDA DÜNYA VİTRİNİ

Broderi Narin, 10-15 Eylül tarihleri arasında Belçika'da düzenlenecek olan dünyanın en şık ve ayrıcalıklı ev tekstil fuarlarından biri olan Decosit'te yerini alacak. Katılımcı firmaların sıkı bir elemeden geçirildikten sonra davet edilerek, katılım hakkı elde ettikleri fuarda, 30 ülkeden 350 firma koleksiyonlarını sergiliyor. Fuar, hem uluslararası üreticileri hem büyük kurumsal müşterileri hem de dünya modasına yön veren trendsetterları bir araya getiriyor. Fuarı geçen yıl 100 ülkeden 4 bin 100 firmanın

temsilcisi ziyaret etmişti. Dünyanın ev tekstilinde tüm inovasyonunu sergilediği Decosit Fuarı'na davet edilerek, dış pazarlardaki başarısını bir kez daha kanıtlayan Broderi Narin, fuarda sıra dışı koleksiyonları ile dikkat çekmeyi hedefliyor.

RUSYA İLERİYE DÖNÜK EN DİNAMİK PAZARLAR ARASINDA YER ALIYOR

Broderi Narin'in 15 gün içinde katılacağı üçüncü uluslararası fuar ise her yıl Eylül ayında Moskova'da düzenlenen Heimtextil Fuarı. Bu yıl 11-14 Eylül 2007 tarihlerinde gerçekleşecek olan fuarda, ev tekstili, yer döşemesi ve mobilya bir arada yer alıyor. Geçen yıl 20 ülkeden 320 katılımcı ile gerçekleştirilen fuarı, 13 bin 500 kişi ziyaret etmişti. Gelişmekte olan ve ileriye dönük en dinamik pazarlar arasında yer alan Rusya'daki fuara ikinci kez katılan Broderi Narin, Heimtextil Fuarı' nda geçen yılki

başarısını pekiştirmek istiyor.

Broderi Narin, tüm fuarlarda bir yandan yeni müşteri kitleleri ile tanışmayı hedeflerken, diğer yandan farklı trendler ve kültürler ile yaratıcı ekibini en iyi şekilde beslemeyi amaçlıyor. Broderi Narin ekibi yoğun fuar trafiği içinde, ayrıca teknolojideki son gelişmeleri izlemek üzere 13-20 Eylül 2007 tarihlerinde Almanya'nın Münih kentinde düzenlenen Tekstil Makineleri Fuarı'na da ziyaretçi olarak katılacak.

(ERÖ-ERÖ-SN-SN-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title