Haberler

Bozüyük Belediyesi Meclis Toplantısı

Güncelleme:

Bozüyük Belediyesi, Nisan ayı meclis toplantısını yaptı.

Bozüyük Belediyesi, Nisan ayı meclis toplantısını yaptı.

Metristepe Kültür Merkezi Meclis Salonu'nda, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı başkanlığında yapılan toplantıda, 14 gündem maddesi görüşüldü.

Toplantıda, Belediye Meclis Başkan vekilleri, katipleri, plan ve bütçe ile imar komisyonları ve encümen üyelerinin seçimi yapıldı.

Başkan vekilliği seçiminde yapılan 2 oylamada eşitlik bozulmazken, kurada, 1. Başkan Vekili AK Parti'den Mehmet Doğan Tunç, 2. Başkan vekili MHP'den Hakan Karuk oldu. Katipliğe ise MHP'den Bekir Ceyhan ve Vedat Can, yedek katipliğe de MHP'den Şaban Duman ve AK Parti'den Mehmet Bal seçildi.

Plan ve Bütçe Komisyonu'na AK Parti'den Abdurrahman Kırgız ve Mehmet Bal, MHP'den de Derya Baltacı, İmar Komisyonu üyeliklerine de AK Parti'den Mehmet Doğan Tunç ve Uğur Soylu, MHP'den İsmet Ülken, encümen üyeliklerine AK Parti'den Hüseyin Kösemen ve Veysel Kılıç seçildi.

2015 ve 2016 yıllarının bütçeleri kesinleştikten sonra finans kurumlarından hibe, borçlanma ve proje kredileri için görüşmeler ve anlaşmalar yapılması konusunda Bakıcı'ya yetki verildi.


Toplantı, imar komisyonuna sevk edilen maddelerin görüşülmesi ile sona erdi.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Doğan Fatih Bakıcı AK Parti Bozüyük Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title