Haberler

Boyner Forum Denizli Mağazası Açıldı

Boyner'in Kınıklı Alışveriş Merkezi İçerisinde Yer Alan İlk Mağazasının Ardından İkinci Mağazası Denizli Forum Çamlık Alışveriş Merkezi'nde Açıldı.

Boyner'in Kınıklı Alışveriş Merkezi içerisinde yer alan ilk mağazasının ardından ikinci mağazası Denizli Forum Çamlık Alışveriş Merkezi'nde açıldı.

Verilen bilgiye göre 2 bin metrekare net satış alanı ile 2 katta yer alan Boyner Forum Denizli Mağazası, giyimde Cotton Bar, Limon, İpekyol, Fabrika, Kip, Nike, Adidas, Puma, Mavi Jeans; ayakkabı ve çantada Camel Active, U.S Polo ve Benetton; kozmetik kategorisinde ise Lancome, Dior, Clinique, Armani, Gucci, Boss gibi yerli-yabancı birçok markayı Denizlili müşterileri ile yeni bir lokasyonda buluşturmaya devam ediyor.

Boyner Mağazaları, İstanbul, İzmir, Ankara, Adana, Bursa, Antalya, Mersin, Diyarbakır, Denizli, Konya, Trabzon, Kayseri, Eskişehir, Muğla ve Balıkesir olmak üzere toplam 15 ilde; 28 adet Boyner ve 7 adet tek kategoride uzmanlanmış konsept mağazası ile hizmet veriyor.

(SŞ-SŞ-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title