Haberler

Bostanlıspor, 4 Branşta İzmir'i Tek Başına Temsil Edecek

Güncelleme:

Türkiye'nin en önemli amatör spor kulüplerinden biri olan Bostanlıspor, 4 branşta 6 takımıyla İzmir'i tek başına temsil edecek.

Amerikan Futbolu, ragbi (erkek ve bayan), beyzbol (Büyük ve yaş grubu) ve softbol branşlarında İzmir'i temsil etmeye hazır olduklarını belirten Bostanlıspor Kulübü Başkanı Avni Erboy, "Bostanlıspor, Amerikan Futbolu (Korumalı Futbol) ve Ragbi'de Türkiye 2. Ligi'nde, beyzbol ve softbolde de Türkiye Şampiyonasında İzmir'i gururla temsil edecek. Bundan hiç kuşkumuz yok. Tek olmanın sorumluluğunu biliyor ve bu yükün altından da onurla, zaferle kalkacağımıza inanıyoruz" dedi.

Erboy, Karaman İlindeki Türkiye Softbol ve bir hafta sonraki beyzbol şampiyonalarında İzmir'i üç kategoride temsil edeceklerini ifade ederek, şunları söyledi:

"Beyzbol büyüklerde son iki sezon üst üste Türkiye 3.sü olduk. Bu yıl da hedefimiz ilk üç içinde yer almak. Bu kez büyüklerin yanı sıra yaş grubu takımı da çıkarıyoruz. 22-24 Kasım tarihlerinde Karaman'da yapılacak şampiyonanın hazırlığının son aşamasındayız. 15-17 Kasım tarihlerinde de yine Karaman'da yapılacak Softbolde de İzmir'i temsil edeceğiz ve hedefimiz dereceye girmek. "

Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy, Korumalı Futbol 2.Liginde son 2 sezon yer aldıklarını ve 2 kez finale kaldıklarını ancak 1. Lige çıkamadıklarını ifade ederek, "bu kez hedef 1. Lig" dedi.

Korumalı Futbolda (Amerikan Futbolu) İzmir'de üniversiteler dışında, Türkiye Liglerinde 2 takım olduğunu ancak İzmir Efeler'in (Dokuz eylül) katılmamasıyla tek takım kaldıklarını da sözlerine ekleyen Erboy, "Geçen sezon ragbi erkekler 2. Liginde tecrübe yılımızdı. Bu yıl hedefimiz var. Bayanlarda da ilk kez geçen yıl şampiyonaya katıldık, Türkiye şampiyonluğunu uzatmada altın golle kaçırdık. Bu yıl tek hedefimiz var o da şampiyonluk" diye konuştu.

Erboy, Bostanlıspor'un önümüzdeki yıl 60. Kuruluş yıldönümünü şampiyonluklarla kutlayacağını da sözlerine ekleyerek, "Bostanlıspor İzmir'in, Karşıyaka'nın gururu olacak. Bizi her konuda destekleyen ve manevi güç veren Karşıyaka Belediye Başkanımız Cevat Durak'a bu yıl şampiyonluklar hediye edeceğiz" diye sözlerini noktaladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Karşıyaka Karaman Türkiye İzmir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title