Haberler

Bolu: Bolu'da Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları

Cumhuriyet'in 83. Yıldönümü Kutlamaları Tüm Yurtta Olduğu Gibi Bolu'da da Coşkuyla Gerçekleştirildi. Kutlamalara Vatandaşlar Yoğun İlgi Gösterirken, Atatürk Lisesi Öğrencilerinin Yaptığı Gösteri Büyük İlgi Topladı.

Cumhuriyet'in 83. yıldönümü kutlamaları tüm yurtta olduğu gibi Bolu'da da coşkuyla gerçekleştirildi. Kutlamalara vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, Atatürk Lisesi öğrencilerinin yaptığı gösteri büyük ilgi topladı.

Bolu'daki törenlere Bolu Valisi Ali Serindağ, Garnizon Komutan Vekili Kurmay Albay Abdülkadir Dikencik, AK Parti Bolu Milletvekili Metin Yılmaz, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bolu Valisi Ali Serindağ'ın makamında tebrikleri kabulünden sonra başlayan törende, halkın Cumhuriyet Bayramını kutlayan Serindağ, çocukların ve gençlerin çağdaş eğitim almalarına, aklın ve bilimin öncülüğünü kabul etmiş, sistemli düşünen, tartışan, üreten, barışçı, insan haklarına saygılı, demokratik değerleri benimsemiş, aydın kuşaklar olarak yetiştirilmelerine özen gösterilmesinin önemini vurguladı. Vali Serindağ, "Cumhuriyetimizi sonsuza kadar yaşatma görevini yerine getirirken Atatürk ilke ve devrimleri rehberimiz olacaktır. Demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Cumhuriyetimizin temel değerlerini korumak hepimizin görevi olmalıdır" dedi.

Atatürk lisesi öğrencilerinin geçen yıl kutlamalarda büyük ilgi gören gösterisi bu yıl da vatandaşlar tarafından beğeniyle izlendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title