Haberler

Bollywood Yıldızları Ticari Araçlar Fuarı'nda

"Mission İstanbul" Adlı Aksiyon Filminin Çekimlerine İstanbul'da Devam Eden Hindistan Sinemasının Ünlü İsimleri, Cnr Expo İstanbul'da Devam Eden Ticari Araçlar Fuarı'nı Ziyaret Etti.

"Mission İstanbul" adlı aksiyon filminin çekimlerine İstanbul'da devam eden Hindistan sinemasının ünlü isimleri, CNR Expo İstanbul'da devam eden Ticari Araçlar Fuarı'nı ziyaret etti.

Filmin sponsoru Hint araba markası Mahindra'nın davetlisi olarak fuara gelen yönetmen ve oyuncular, bir basın toplantısı düzenledi. Filmin yönetmeni Apoorva Lakhia, Türkiye ve Hindistan'ın benzer özellikler taşıdığını belirterek, "İstanbul muhteşem bir şehir. İstanbul adeta filmin başrolünde oynuyor diyebiliriz" diye konuştu.

Filmde Türk komandosu rolünde oynayan Zayed Khan, Hırsız-Polis dizisinin ünlü polisi Timuçin Esen'e benzerliği ile dikkat çekerken, başrol oyuncusu Sweta Bhardwat güzelliği ile ilgi odağı oldu.

Türkiye ve Hindistan turizm bakanlıklarının desteklediği "Mission İstanbul" filminin tamamı Türkiye'de çekiliyor. Film, uluslararası bir haber kanalında çalışan ve Türk polisine gizli bilgileri geçen Hintli gazetecinin maceralarını konu alan bir casusluk heyecanı. Filmde İstanbul tarihi ve doğa güzellikleriyle doğal bir plato olarak kullanılıyor. Filmin özel patlayıcı efektleri ve kullanıcıları Hollywood'dan gelerek çekimleri gerçekleştiriyor. Boğazda ve karayollarındaki takip ve patlama sahneleri de

özel uzmanlar tarafından hazırlanıyor.

50 milyon dolar bütçesi olan filmin başrolünde oynayan Zayed Khan'a, Kainat Güzeli Aiswarya Rai'nin eşi Uzak Doğu'nun en ünlü erkek oyuncularından Abhishek Bachchan eşlik ediyor. Sinemis Candemir ve Kaan Girgin'in de rol aldığı filmin müziklerinin Türkçe versiyonlarında ise şarkıcı Ege rol üstleniyor.

2008 yılı Şubat ayında dünya sinemalarıyla aynı anda Türkiye'de vizyona girecek Mission İstanbul filminin sinema salonlarında 200 milyonun üzerinde izleyiciye ulaşması bekleniyor.

(CC-EY-EY-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title