Haberler

Bodrum'da Trafik Kazası: 2 Yaralı

Bodrum ilçesinde, taksinin trafik ışıklarında bekleyen araçlara çarpması sonucu yaşanan trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Bodrum ilçesinde, taksinin trafik ışıklarında bekleyen araçlara çarpması sonucu yaşanan trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

İlçeye bağlı Güvercinlik Mahallesi'nde Milas- Bodrum istikametinde, Hüsnü Akay yönetimindeki 48 T 6678 plakalı ticari taksi, trafik ışıklarında bekleyen araçlara arkadan çarptı.

Kazada, taksi sürücüsü hafif, takside yolcu olarak bulunan ve Bodrum'dan Milas-Bodrum havalimanına gitmeye çalışan Alican Yılmaz ise başından ve vücudunun çeşitli yerlerine aldığı darbelerle yaralandı.

Yaralı, kendi imkanlarıyla taksiden çıktı. Bir süre kazanın şokunu üzerinden atamayan yaralıya bölgede görevli jandarma ekiplerince yardım edildi. Yılmaz, askerlerin yardımıyla taşınarak ambulans gelene kadar jandarma aracında bekletildi.

Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, araç sürücüsünün çok dikkatsiz ve hızlı araç kullandığını öne sürdü. Yolda üç kez daha trafik kazası atlattıklarını iddia eden Yılmaz, "Yol boyunca üç kez kaza tehlikesi atlattık. En sonunda burada çarptı. 'Havalimanına daha zamanım var' dedim ancak hızlı gitmeye devam etti. Ölebilirdik de." diye konuştu.

Taksi sürücüsüne, kazaya karışan diğer araç sürücüleri de tepki gösterdi.

Öte yandan kaza anı ve hemen sonrası AA kamerasına da yansıdı. Görüntülerde, hızla gelen taksinin ışıklarda bekleyen araçlara arkadan çarpması yer alıyor.

Polis ekiplerince kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Güvercinlik Bodrum Milas 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title