Haberler

Bodrum'da Göçmen Kaçakçılığına 9 Tutuklama Daha

Muğla'nın Bodrum İlçesinde, Göçmen Kaçakçılarına Yönelik Düzenlenen Operasyonda Gözaltına Alınan ve Adli Mercilere Sevk Edilen 9 Kişi Tutuklandı.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, göçmen kaçakçılarına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ve adli mercilere sevk edilen 9 kişi tutuklandı.

Bodrum'da polis ekiplerinin Gümbet'te bir otele düzenlediği operasyonda Irak uyruklu 11 kaçak göçmen ve organizatör oldukları iddiası ile 9 kişi gözaltına alınmıştı. "Ayna" adı verilen operasyonda gözaltına alınarak adli mercilere sevk edilen kaçak göçmenlerden sahte pasaportlu olan 5'i tutuklanmış, diğer 6'sı ise işlemleri tamamlanarak sınır dışı edilmek üzere polis merkezine götürülmüştü. Öte yandan sorgularının ardından, göçmen kaçakçılığı örgütünün lideri oldukları ileri sürülen F.İ. (27) ve B.G (32)

ile A.K. (38), G.K. (34), Irak uyruklu olan ve üzerinden sahte pasaport çıkan F.H.E. (24), H.A. (29), M.E. (38), B.A. (35) ve E.T. de (46) "Örgütlü olarak insan kaçakçılığı yapmak suçundan" sevk edildikleri adli mercilerce tutuklanarak Muğla'ya sevk edilmek üzere Bodrum Cezaevi'ne konuldu.

(OU-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title