Haberler

Bodrum'a Gay Turist Akını

Muğla'nın Bodrum İlçesi İtalya, Fransa, Danimarka ve Belçika'dan gelen gay turistlerin akınına uğradı.

Muğla'nın Bodrum İlçesi İtalya, Fransa, Danimarka ve Belçika'dan gelen gay turistlerin akınına uğradı. Bodrum'da değişik otellerde kalan yaklaşık 800 gay turist, tatilin tadını çıkarmaya başladı.

Bodrum merkez, Yalı, Göltürkbükü, Ortakent - Yahşi ve Turgutreis'deki otellere yerleşen gay turistler Torba Koyu, Gümbet ve Camel Beach sahillerine yerleşerek, günübirlik turlarla mavi yolculuğa çıktı. Arkadaşlarıyla Torba Koyu'na gelen ve gün boyunca denize girip güneşlenen İtalyan 37 yaşındaki bilgisayar mühendisi Andrea Zamperi, "Bodrum'a daha önce de birkaç kez geldik. Ancak bu kez geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi tek bir oteli değil farklı otellerde kalmayı tercih ettik. Tatilin tadını çıkartıyoruz. Kimseden bugüne kadar tepki veya olumsuz bir davranış görmedik. Gündüzleri plajlarda geceleri eğlence mekanlarındayız" dedi. Zamperi iki haftalık tatil süresinde Efes, Pamukkale ve Meryemana'yı da ziyaret edeceklerini de söyledi.

Torba Koyu'nda 4 yıldızlı bir oteli ve beach clubı işleten E. G. , "Bodrum'un hoşgörü kenti olduğu yüzlerce yıldır biliniyor. Bodrum yıllardır her ırktan, her dinden insanlara kucak açtı. Kişinin cinsel tercihine değil kişiliğine, toplumla olan ilişkilerine bakarız. Ekim ayının sonuna kadar Bodrum'a yaklaşık 4 bin 500 gayin geleceğini de biliyoruz" dedi. - Muğla / Bodrum

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title