Haberler

    Blaze Espor'dan muhteşem başlangıç

    Bir çok favori takımın yer aldığı F grubu, PUBG kitlesi tarafından ölüm grubu olarak nitelendiriliyordu.

    Bir çok favori takımın yer aldığı F grubu, PUBG kitlesi tarafından ölüm grubu olarak nitelendiriliyordu. 1907 Fenerbahçe, sevilen yayıncı Mithrain'in takımı DÜŞTÜ BAAAAS, Chargers, zzzz ve hebelehubele takımları PEL Contenders için favori listesinde yer alıyorlar

    Oynanan 6 maç sonunda Blaze Espor, topladığı 77 puan ile en yakın rakibinin 28 puan önünde, zirvede yer aldı.

    Genel Menajer Atahan Dikmen, bu turu zorlanmadan geçtiklerini ifade ederken, "Güzel bir tur oldu, grubun seviyesi ilk tura göre çok yüksekti. İleride karşımıza çıkması muhtemel bütün rakiplerimize hasar verebildik. İlk tur olmasına rağmen 1. bitirmenin gelecek için iyi mesajlar verdiğini düşünüyorum" dedi.

    Bora Koçyiğit ise "Esas amacımız PEL'e yükselmek. Bir sene içerisinde Türkiye'nin en iyi PUBG takımı olmayı hedefliyoruz. Bu yolda önümüze çıkan tüm rakipleri geçebilmek amacı ile çok çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

    Bu sonuç ile 64 takım Çeyrek Finale katılmaya hak kazandı. Çeyrek Final maçları 4 grup halinde 7 ve 8 Eylül tarihlerinde oynanacak. Bu aşama sonucunda 32 takım yarı finale yükselme hakkı kazanacak.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Fenerbahçe Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title