Haberler

Bitlisli Öğrenciler Cumhurbaşkanı Gül ile Buluşacak

Bitlis Milli Eğitim Müdürü Cafer Tulmaç, Bitlis'ten 38 Öğrencinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Bir Araya Geleceğini Söyledi.

Bitlis Milli Eğitim Müdürü Cafer Tulmaç, Bitlis'ten 38 öğrencinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile bir araya geleceğini söyledi.

Kardeş Okul Projesi kapsamında Ankara Özel Ceceli Eğitim Kurumları'nin, Bitlis'in Tatvan ilçesindeki Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nun kardeş okul seçildiğini belirten Cafer Tulmaç, bu proje sayesinde öğrencilerin Cumhurbaşkanı Gül'ü görme ve onunla sohbet etme şanslarına sahip olacağını ifade etti. Tulmaç, "Bu kapsamda 20-27 Nisan tarihleri arasında bizleri Ankara'ya davet ettiler. Burada Sayın Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül, 23 Nisan Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda okulumuzun öğrencilerini kabul edecek" dedi.

Tulmaç, kardeş okul uygulamasının çok faydalı olduğunu da belirterek, "Kardeşlerin kardeş olarak paylaşımda bulunduklarının en güzel örneklerinden biridir. Bizim öğrencilerimiz kardeş okulları sayesinde Cumhurbaşkanlığı Köşkü'ne girme fırsatı bulacaklar. Dolayısıyla Cumhurbaşkanı ile görüşecekler. Projemizin amacı öğrencilerimizin dostluk bağlarını pekiştirmek, barış, sevgi, kardeşlik, dayanışma ve işbirliği duygularını geliştirmek, birlik ve beraberliğin sağlanması, tarih, kültürel, turistik değerler ile gelenek ve göreneklerimizi tanımaktır" diye konuştu.

(VO-Yİ-MET-Y) 18.04.2008 15:46 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title