Haberler

Bitlis Kayyum Atanan İlçede, 1 Olan Park Sayısı 36'ya Çıktı Hd

Kayyum atanan ilçede, 1 olan park sayısı 36'ya çıktıBitlis'in Güroymak ilçesinde, kayyum belediye başkanının göreve gelmesiyle birlikte ilçenin değişik bölgelerine 35 park yapıldı.

Kayyum atanan ilçede, 1 olan park sayısı 36'ya çıktı

Bitlis'in Güroymak ilçesinde, kayyum belediye başkanının göreve gelmesiyle birlikte ilçenin değişik bölgelerine 35 park yapıldı.

Güroymak ilçe belediyesine kanun hükmünde kararnameyle atanan Kaymakam Alibeyoğlu'nun göreve gelmesiyle birlikte, daha önce sadece 1 park bulunan ilçeye 35 park kazandırıldı. Park açılışı yapıp incelemelerde bulunan Vali Ustaoğlu, yapılan çalışmalarla ilçenin çehresinin değiştiğini belirterek, şöyle konuştu:

'Belediyecilik adına yapılması gereken hizmetlerin en güzelini, en modern şartlarda bu ilçemizin aldığını hep birlikte görüyoruz. Gördüğünüz gibi Güroymak Belediyesi çalışıyor, çalışınca da oluyor. Spor alanları, park alanları ve eğitim alanları ile ilgili açılışlar yaptık. Yaklaşık 150 dönüm alan üzerinde kurulu olan mesire alanının da açılışını yaptık. Güroymak ilçesi, 32 yıllık bir geçmişe sahip bir ilçemiz. Bu ilçemiz, bugüne kadar görmediği hizmetleri kaymakamlığımız ve belediye başkanlığı sayesinde gördü. Daha önce ilçede sadece 1 park varken, bugün park sayısı 36'ya çıkmış. Üç, dört tane oyun grubu varken, bu sayı 51'e çıktı. Basket sahası ile futbol sahaları ile belediyecilik adına yapılması gereken hizmetlerin en güzelini, en modern şartlarda bu ilçemizin aldığını hep birlikte burada görüyoruz. Belediye Başkan Vekilimiz 150 dönüm arazi üzerine yeni bir mesire alanı yaptırdı. Böyle güzel bir mesire alanında ilçemize kazandırdığından dolayı kendisini de huzurlarınızda kutlamak istiyorum. Hep söylüyoruz, devletin sağlamış olduğu bu imkanları bu millete hizmet noktasında nelerin olduğunu hep birlikte şahit oluyoruz. Vatandaşımız nefes alacağı, vakit geçireceği, eğleneceği bir hizmet kazandırıldı."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güroymak Bitlis Kayyum Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title