Haberler

Bisan Halka Açılıyor

Türkiye'nin ilk bisikletini üreten ve yıllar boyu sektörün öncüsü olmuş Bisan, kuruluşunun 50.yıldönümünü kutlamaya devam ediyor.600 bayi temsilcisi ve yurt dışından gelen davetlilerin katıldığı etkinlik Kuzey Kıbrıs'ta bulunan Artemis Otel de...

Türkiye'nin ilk bisikletini üreten ve yıllar boyu sektörün öncüsü olmuş Bisan, kuruluşunun 50. yıldönümünü kutlamaya devam ediyor.

600 bayi temsilcisi ve yurt dışından gelen davetlilerin katıldığı etkinlik Kuzey Kıbrıs'ta bulunan Artemis Otel de gerçekleşiyor. Etkinliğin 2. günü saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Açılış konuşmasını yapan Bisan Genel Müdürü Abidin Dursun Kaleli, "Kendi sermayemizi oluşturmanın en sağlam ve insanlara en faydalı olan yönü halka açılmaktır. 2013 yılının Ocak ayında borsaya açılacağız" sözleriyle Bisan'ın halka arz edileceğini duyurdu.

Kaleli, "Paylaşımcı politikamızın gereği olarak halka açılıyoruz. Bu durumun Türk ekonomisine kazanç getireceğine inanıyorum. Bisan olarak daha ileriye gideceğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

Organizasyona katılan Oyak Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Tayfun Oral da, "Bu zamana kadar birçok şirketin halka arzında görev aldım, ancak beni Bisan'ın Halka arzı kadar heyecanlandıran başka bir proje olmadı. Eğer bir aksilik çıkmazsa Ocak ayında amacımıza ulaşmış olacağız" dedi.

Toplantı sonrası davetliler ve yöneticiler toplu fotoğraf çekildi. Bisan'ın 50. yıl kutlamaları cumartesi günü Safiye Soyman Konseri ile devam edecek. - BAFRA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Kıbrıs Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title