Haberler

Bin 500 Kişi Kontenjanlı İş İçin 7 Bin 200 Kişi Başvurdu

Bin 500 kişi kontenjanlı iş için 7 bin 200 kişi başvurdu Kilis'te 6 aylığına işe girecekler kura çekimleri yapıldıKİLİS - Kilis'te, İŞKUR aracılığıyla 6 aylığına işe girmek için müracaat eden 7 bin 200 kişiden bin 500'ü için kura çekimine bugünde devam etti.

Bin 500 kişi kontenjanlı iş için 7 bin 200 kişi başvurdu

Kilis'te 6 aylığına işe girecekler kura çekimleri yapıldı

KİLİS - Kilis'te, İŞKUR aracılığıyla 6 aylığına işe girmek için müracaat eden 7 bin 200 kişiden bin 500'ü için kura çekimine bugünde devam etti.

Kilis'te kamu kurum ve kuruluşlarda Toplum Yararına Program kapsamında 6 ay geçici olarak çalıştırılmak üzere bin 500 kişi işe alınacağının açıklanmasından sonra 7 bin 200 işsiz işe girmek için başvurdu. Başvuruların yüksek olması nedeniyle iki gündür noter huzurunda çekilişler gerçekleştiriliyor. Beşevler Stadyumunda çekiliş gerçekleştirildi. Noter, yoğunluk nedeniyle kurum ve kuruluşlarda çalışacak işçilerin ayrı ayrı çekilişlerini yapılıyor. 6 aylık işe başvuranların hangi kurumu tercih edeceklerini ise daha önceden müracaat sırasında belirttikleri öğrenildi. İsmi çıkanların 2 temmuz tarihinde işe başlayacakları bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Noter İŞKUR Kilis Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title