Haberler

Bilecik: Bilecik'te Yerel Yönetimler

Bilecik Belediyesi'ne yeni alınan 16 adet araç ve Atatürk Ormanı'nda yapılan mesire alanı törenle hizmete girdi.

Bilecik Belediyesi'ne yeni alınan 16 adet araç ve Atatürk Ormanı'nda yapılan mesire alanı törenle hizmete girdi.

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, öncelikle hedefleri gerçekleştirmek için çalıştıklarını belirterek, "Bilecikli vatandaşlarımız bugüne kadar hak ettiği yeri alamamıştır. Bilecik'te iyi yatırımlar yapmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Kent Ormanı ve mesire yerini yaptık. Bilecik'te yaşayan her vatandaşımızın 47 metrekare yeşil alanı ve 7 tane ağacı var. Biz bunların bekçisiyiz" dedi.

Göreve geldiklerindeki makine sıkıntısını da aştıklarını anlatan Yağcı, "16 adet iş makinesi ve araç takviyesi yaptık. Biz çalışmalarımızı takım ruhuyla gerçekleştirdik" diye konuştu.

AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz da, çalışmalardan dolayı belediyeyi kutladı. Bilecik Valisi Musa Çolak ise, yeni araçlarla birlikte belediyenin güzel hizmetlere imza atacağını söyledi. Belediye için yeni alınan araçların tanıtımından önce koyun kesilerek dualar yapıldı. Yeni alınan kamyonlardan birisine çıkan Vali Musa Çolak, aracı çalıştırdı. Araç tanıtımının ardından davetlilere pilav ve ayran ikram edildi.

Açılış törenine AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz ve Vali Musa Çolak'ın yanı sıra İl Jandarma Alay Komutanı Osman Erkol, İl Emniyet Müdürü Şuayip Doğanç ve çok sayıda davetli katıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title