Haberler

Beyzbol Şapkalı Emir

Ankara ve İstanbul'da Resmi Temaslarda Bulunan Kuveyt Emiri Şeyh Sabah El Ahmet El Cabir El Sabah, Dün Tişört Üzerine Spor Ceket, Başına da Beyzbol Şapkası Takarak Bodrum'a Gitti.

Ankara ve İstanbul’da resmi temaslarda bulunan Kuveyt Emiri Şeyh Sabah El Ahmet El Cabir El Sabah, dün tişört üzerine spor ceket, başına da beyzbol şapkası takarak Bodrum’a gitti.

Emir spor kıyafetiyle görüntülenmek istemeyince, korumaları, gazetecileri Çırağan Sarayı’nın bahçesinden ve Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi’nin yakınlarından uzaklaştırdı. Havalimanında aracıyla aprona giren El Sabah, özel uçağıyla Bodrum’a uçtu.

ARSA BAKIYOR Kuveyt Emiri El Sabah, Bodrum’da da uçaktan aynı spor kıyafetlerle indi. "Burası cennetten bir köşe. İki gün dinlenip, mavi yolculuğun keyfini çıkaracağım" diyen El Sabah, 16 otomobille, Yalıkavak’ta, 12 dönüm arazi üzerine yaptırılan lüks villaya yerleşti. El Sabah’ın, Bodrum’a 3 gün önce gelen iki danışmanının, Güllük Körfezi’nde, 400 yıllık kilise ve zeytinlikler bulunan Apostol Adası ve civarında arsa baktığı kaydedildi. Bugün özel bir yat ile denize açılacak El Sabah, arsaları denizden de görecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title