Haberler

Beyrut: Lübnan'da Yeni Bir Silahlı Saldırı

Lübnan Sanayi Bakanı Pierre Gemayel'in Öldürülmesinden Kısa Bir Süre Sonra, Suriye Karşıtlığıyla Bilinen Lübnan Devlet Bakanı Michel Pharon'un Ofisine Silahlı Saldırı Düzenlendi.

Lübnan Sanayi Bakanı Pierre Gemayel'in öldürülmesinden kısa bir süre sonra, Suriye karşıtlığıyla bilinen Lübnan Devlet Bakanı Michel Pharon'un ofisine silahlı saldırı düzenlendi.

Lübnan Devlet Bakanlığı ofisinden yapılan açıklamada, Ashrafieh bölgesindeki Devlet Bakanlığı binasına silahlı kişilerce saldırı düzenlendi. Yapılan açıklamada, Suziki marka bir arabayla bakanlık binası önüne gelen saldırganlar, araba içinden binaya ateş etti. Olayda ölen veya yaralanan olmazken, bölgenin polis kordonu ile kapatıldığı kaydedildi.

Ofisine saldırı gerçekleştirilen Bakan Pharon, Yunanlı Katolik bir Hıristiyan ve parlamentoda Suriye karşıtlığıyla bilinen Saad Hariri'nin liderliğindeki blokta yer alıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title