Haberler

Beykoz'da Çıkan Yangında Diriliş Ertuğrul Dizisinin Dekorları Tamamen Yandı

Güncelleme:

Tekden Film, Beykoz'da film platosu olarak kullanılan eski kundura fabrikasında çıkan yangının ağaç ve yapılara herhangi bir zarar vermediğini, "Diriliş Ertuğrul" setinin dekorlarının ise yangında tamamen zarar gördüğünü bildirdi.

Tekden Film, Beykoz'da film platosu olarak kullanılan eski kundura fabrikasında çıkan yangının ağaç ve yapılara herhangi bir zarar vermediğini, "Diriliş Ertuğrul" setinin dekorlarının ise yangında tamamen zarar gördüğünü bildirdi.

TEKDEN FİLM YAPIMCILARINDAN YAZILI AÇIKLAMA

Tekden Film'den yapılan yazılı açıklamada, öğle saatlerinde dizi setinin bulunduğu eski kundura fabrikasında çıkan yangının, personelin ve itfaiyenin anında müdahalesi ile kısa sürede kontrol altına alındığı belirtildi.Açıklamada, yangında herhangi bir can kaybı ve yaralanma hadisesi yaşanmadığı aktarılarak, "Yangın, Beykoz Kundura'da bulunan ağaç ve yapılara herhangi bir zarar vermezken, 'Diriliş Ertuğrul' setinin dekorları yangında tamamen zarar görmüştür." ifadesine yer verildi.

Kaynak: AA / Magazin

Diriliş Ertuğrul Beykoz 3.Sayfa Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500

Yorumlar (33)

Sedat Yakup:

yanlış tarihi anlatan dizi ecdadın gazabına uğradı umarım ders alırlar gözünü reyting ve para bürümüş kibirli yapımcıları

11
14
yanıtYanıtla
Aaâ:

Genç kuşağa tarihi sevdiren dizi kasıtlı yakılmıştır

13
10
yanıtYanıtla
Özlem:

Cezaevi onlara ödül oluyor devletin ekmeğini yiyip iciyor idamın cıkması gerekiyor yalvarırım idamı cocuk istismarlarına verinnñ

16
4
yanıtYanıtla
Türk oğlu Türk:

Kanı bozuklar kundaklamıştır.

17
2
yanıtYanıtla
Çok onemli:

Çok ta önemli birşey sanki herseyimiz bitti zoptrikten bir dizimizin dekoru kaldi

2
16
yanıtYanıtla
Objektif ve nesnel:

O değilde yandığına sevinenler var. Nasıl adamsınız be siz

17
1
yanıtYanıtla
doğrucu adam:

Sigortadan para almak icin yapılmış olabilir. Şüpheli. Sezon arasi diye boş gecmek istenmemis olabilir

9
9
yanıtYanıtla
KOZANLI:

Noyanin işidir kesin

16
1
yanıtYanıtla
ISRAILLI:

bizanslilar mi yapmis puahhaah

4
13
yanıtYanıtla
Diriliş Yavuz Selim:

Neden yandı? Niye yandı? Kim yaktı? Neden yaktı? Bunu izaha gerek yok!Ya filmin başarısına gölge düşürmek için kundaklandı, ya da yapımcı senarist filmin sonunu bağlayacak bir şey bulamadı kendi yaktırdı, ''hasar gören dekorlar sebebi ile çekim yapamıyoruz'' kabilinden. Film''e yapılan bu darbe ve kalkışma girişimini kınıyorum.

11
4
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title