Haberler

Beşiktaş, Manuel Fernandes'e Yıllık 2 Milyon Euroluk Teklifte Bulundu

Güncelleme:

Beşiktaş eski futbolcusu Portekizli yıldız Manuel Fernandes'e yıllığı 2 milyon eurodan 3 yıllık teklifte bulundu.

Beşiktaş Fernandes'in transferini bitirmek için girişimlerine hız verdi. Talisca'nın boşluğunu Portekizli yıldızla doldurmak isteyen Siyah- Beyazlı yönetim Lokomotiv Moskova ile 1 yıl sözleşmesi kalan Fernandes'e yıllığı 2 milyon Euro'dan 3 yıllık bir teklifte bulundu. Fernandes ise yıllık 2.5 milyon Euro talep etti.

YÖNETİM RAKAMI ARTIRMAYACAK

Transferden Sorumlu Yönetici Umut Güner, Fernandes ve menajeriyle 2. bir görüşme daha yaparak 2 milyon Euro'dan daha yukarı çıkmayı düşünmediklerini Portekizli futbolcuya iletti.

ŞAMPİYONLUKTA ÖZEL PRİM

Beşiktaş'tan önce yıllık 2.5 milyon Euro isteyen Fernandes'in 2.2 milyon Euro'ya kadar indiği öğrenilirken Beşiktaş'ın Portekizli yıldıza şampiyonluk halinde özel bir prim sözü vereceği ortaya çıktı.

BONSERVİS ÖDENMEYECEK

Fernandes'in Beşiktaş'a geri dönmeyi çok istediğinden 2 milyon Euro'yu kabul edeceği gelen bilgiler arasında. L. Moskova ile 1 yıl daha sözleşmesi olan Fernandes, bonservisini kendisi alacak.

BEŞiKTAŞ'TA 20 GOLÜ VAR

Beşiktaş'ta 4 sezon forma giyen Fernandes 112 resmi karşılaşmada fileleri 20 kez havalandırdı. Teknik futboluyla büyük beğeni kazandı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (8)

TC Karagümrüklü:

Sayın başkanım Daha önce bedavaya verdiniz şimdi bonservis niye ödüyorsunuz maç başına 2000 usd çok bile yoksa almayın modası geçti at gitsin

4
4
yanıtYanıtla
mahmut:

çöp alınmasın. besiktas gecen seneden beri düsüse gecti. Talisca ve aboubakarlardan negredo ve fernandeslere. Vaah besiktasım vahh

4
3
yanıtYanıtla
POST:

ne ara 4 sezon beşiktaşta forma giydi bu. hem bedelsiz de oynatım diyen adama euro 5. 500 iken 2 milyon euro maaş mı verilir

2
1
yanıtYanıtla
malcolm x:

33 yaşında emekli olma dönemi geldi.3 yıl kontrat ve para yıllık 10 milyon tl.allah aşkına başkan kendine gel.takım zaten yaşlı gençleştirme yapacakken ne diyelim kulüp başkanlarımız hesap vermediği sürece bol keseden verirler.

0
0
yanıtYanıtla
SEYİT SARI:

KULÜBÜ 5 PARAYA SATIP GİDENLERİN PEŞİNE DÜŞMEK ALÇAKLIKTIR FERNANDEZ , SOSA , GOMEZ BUNLARA DAHİLDİR , MENEJERLERLE GİZLİ ANLAŞMALAR VARSA BİLEMEYİZ. .

0
0
yanıtYanıtla
seyit sarı:

BJK YÖNENETİMİ transferi bilmiyor genç bir jeneresyon genç bir kolej takımından bi haber oysa bjk devamlı şampiyonlukları getiren kadroyu kuran serpil hamdi tüzün hocaları sebaları bulamıyor göremiyor

0
0
yanıtYanıtla
ali çeliknalça:

Benim videomu kullandığınız için teşekkürler

0
0
yanıtYanıtla
Vay kardeşim:

Manuel iyi adamdır

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title