Haberler

Beşiktaş Kulübü'nden Fenerbahçe Seyircisine Özel Önlem

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Deriş, Çarşamba Günü Fenerbahçe ile Bjk İnönü Stadı'nda Oynayacakları Fortis Türkiye Kupası Yarı Final Maçında Sahaya Yabancı Madde Atılmaması İçin Sarı-lacivertli Taraftarların Yer Alacağı Tribünün Yan Taraflarına File Gereceklerini Söyledi.

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Deriş, Çarşamba günü Fenerbahçe ile BJK İnönü Stadı'nda oynayacakları Fortis Türkiye Kupası yarı final maçında sahaya yabancı madde atılmaması için Sarı-lacivertli taraftarların yer alacağı tribünün yan taraflarına file gereceklerini söyledi.

İstanbul Valiliği'nde gerçekleştirilen İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısı sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bülent Deriş, Fenerbahçe Yönetimi'ni stadın önünde karşılayıp en iyi şekilde ağırlayacaklarını belirtti. Taraftarlar arasında herhangi bir sıkıntı yaşanmaması için de ellerinden geleni yapacaklarını anlatan Deriş, "Fenerbahçe seyircisi eski açık tribünde en iyi şekilde ağırlanacaktır. Herhangi bir temas olmaması ve yabancı maddeler atılmaması için bu tribünün yan taraflarına file gereceğiz. Diğer maçta da Fenerbahçe'nin bizi aynı şekilde ağırlayacağına inanıyoruz'' dedi.

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Mahmut Uslu'nun Kayserispor maçı sonrası hakemlerle ilgili yaptığı açıklamaların sorulması üzerine Deriş, ortamı germemek için açıklamalara cevap vermek istemediklerini söyledi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in "kesin şampiyonuz" yönündeki açıklamalarının hatırlatılması üzerine de Deriş, "Başkanımız şampiyonluğa inandığını söyledi. 'Kesin şampiyon olacağız' demedi. Biz de yönetim kurulu olarak buna inanıyoruz'' ifadelerini kullandı.

Bülent Deriş, Fenerbahçe ile oynayacakları ilk maçta farklı galibiyet alarak ikinci maça rahat çıkmak istediklerini sözlerine ekledi.

(EYB-HO-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title