Haberler

Beşiktaş-istanbul Büyükşehir Belediyespor Maçında Gol Sesi Çıkmadı

Beşiktaş, Kendi Sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Golsüz Berabere Kaldı.

Beşiktaş, kendi sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile golsüz berabere kaldı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, karşılaşma sonrası düzenlediği basın toplantısında, maçın hakkının beraberlik olduğunu belirterek, "Karşılaşmanın başında beklentimiz iyi futbol ve 3 puandı. Bugün çok iyi mücadele ettiğimizi söyleyemeyiz. Mücadele olmayınca da istediğimiz galibiyeti alamadık. Rakibimiz de biz de gol pozisyonlarına girdik. Rakibimiz bizden daha iyi mücadele ettiler. Liverpool'u yenmiş bir takıma karşı ekstra motive oldular. Çok koşan ve mücadele eden bir takıma karşı oynadık.

Maçın hakkı beraberlikti" diye konuştu.

Derbi maçın ertelenme durumu konusundaki soruya Sağlam, "Fenerbahçe de, Beşiktaş da Türk futbolunu temsil edecek. İki takım da Avrupa'da kendileri için önemli karşılaşmalara çıkacak. Bu yoğunluk içinde derbi maçların oynanması sıkıntı oluşturabilir. Ama federasyon nasıl karar verirse, onu yaparız" şeklinde cevap verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ise, maçı kazanamadıklarını, ama sonuçta futbolun kazandığını söyleyerek, "Oyunun 90 dakikalık bölümünde iyi oynayan ve oyun disiplininden kopmayan bir İstanbul Büyükşehir Belediyespor vardı. İyi oynadığımızı düşünüyorum. Maçı kazanamadık, ama futbol kazandı. İçeride ve dışarıda kazanma duygusuyla oynuyoruz. Dışarıda hep son dakikalarda kaybetmiştik. Beşiktaş karşısında sergilediğimiz iyi futbol bizi gelecek için umutlandırdı" dedi. Beşiktaş

taraftarının gerçekten muhteşem olduğunu ifade eden Avcı, kulüp olarak böyle ortamlara aç olduklarını, böyle bir atmosferde oynamanın futbolcularını motive ettiğini kaydetti. Avcı, maçın son bölümünde sakatlanan İlyas'ın alnında 2 santimlik bir açık olduğunu, ama çok önemli olmadığını söyledi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında Beşiktaş ceza sahasında Efe'nin pozisyonu için de Avcı, "Efe çekildiğini söyledi, penaltı olabilir. Ama ben hakemler hakkında konuşmuyorum, sadece Konyaspor maçında konuştum" dedi.

(İY-İY-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title