Haberler

Beşiktaş'ın Yeni Transferi Hıguaın İstanbul'da

Beşiktaş'ın Yeni Transferi Arjantinli Golcü Federico Higuain, İstanbul'da Büyük Bir Coşkuyla Karşılandı.

Beşiktaş'ın yeni transferi Arjantinli golcü Federico Higuain, İstanbul'da büyük bir coşkuyla karşılandı.

Genel Sekreter Kenan Öner ve Genel Menajer Sinan Engin ile birlikte özel bir uçakla İstanbul'a gelen Arjantinli golcü Federico Higuain'i, Atatürk Havalimanı'nda Siyah-beyazlı taraftarlar büyük coşkuyla karşıladı. Arjantinli golcü Higuain, havalimanında yaptığı açıklamada, ilk kez havalimanında bu şekilde karşılandığını belirterek, "Çok coşkulu ve inanılmaz bir karşılamaydı. Buna çok şaşırdım. Her zaman en iyi yaptığım iş olan futbol oynamaya geldim. Umarım taraftarlarımızın bana olan ilgileri her zaman

devam eder, ben de en iyi bildiğim futbolu burada en üst seviyede oynayarak Beşiktaş'ın başarılarında pay sahibi olurum. Bunun için elimden gelen çabayı göstereceğim ve takım olarak çok büyük başarılara imza atacağımızı düşünüyorum" dedi.

Beşiktaş gibi büyük bir kulübe geldiği için çok mutlu olduğunu belirten Higuain, Siyah-beyazlı formayla başarılı olmak istediğini söyledi. Higuain, Türkçe olarak "En büyük Beşiktaş, şampiyon Beşiktaş" diyerek sözlerini tamamladı.

Genel Menajer Sinan Engin ise, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın uzun zamandır istediği bir transferi gerçekleştirdiklerini ifade ederek, "Bir yıldız adayını getirdik. Higuain, Arjantin'de çok tanınan bir futbolcu, bizim için çok önemli bir yıldız adayıdır. İnşallah Beşiktaş'a da çok katkıları olacak" diye konuştu.

Siyah-beyazlı taraftarlar, havalimanı çıkışında Arjantinli futbolcuya yoğun sevgi gösterilerinde bulundu. Higuain, oluşan izdihamda ezilme tehlikesi yaşarken, güçlükle havalimanından çıkabildi. Siyah-beyazlı taraftarlar, Arjantinli futbolcuyu omuzlara aldı ve 'I Love You Higuain' tezahüratlarında bulundu. Arjantinli futbolcu, daha sonra güçlükle aracına bindirilerek kalacağı otele hareket etti.

Arjantinli golcü Higuain, yarın sabah saatlerinde Kadıköy Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçtikten sonra saat 14.00'te BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basın önünde 3 yıllık resmi sözleşmeye imza atacak.

(ÇÖ-İY-İY-CC-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title