Haberler

Beşiktaş da Mağdur Oldu

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Nihat Özdemir, 2-1 Kazandıkları Beşiktaş Derbisinde Sergilenen Futboldan Dolayı Büyük Memnuniyet Duyduklarını Söyledi.

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Nihat Özdemir, 2-1 kazandıkları Beşiktaş derbisinde sergilenen futboldan dolayı büyük memnuniyet duyduklarını söyledi.

Özdemir, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, Beşiktaş ile Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda son yıllarda yaptıkları karşılaşmalarda üstünlük sağlayamadıklarını hatırlatarak, “Bu maçta da ilk dakikalarda yenik duruma düştük ama çabuk toparlandık. Çok güzel bir mücadele oldu. Baştan sona iyi bir oyun sergiledik. Beşiktaş'a pozisyonlar verdik ama biz de pozisyonlar yakaladık. Sonuçta 2-1 kazanmasını bildik. Son yılların en güzel derbilerinden birini izlettik” dedi.

Sezon başında lige kötü başladıklarını ancak maçlar geçtikçe daha iyi olduklarını ifade eden Özdemir, “Avrupa'da bunu yapıyorduk. Artık Turkcell Süper Lig'de bu tempomuz artarak devam edecek. Önümüzdeki PSV Eindhoven maçında da böyle mücadele edersek iyi bir sonuç alırız ve yolumuza iki ligde de başarılı bir şekilde devam ederiz” diye konuştu.

Özdemir ayrıca, Fenerbahçe'nin devre arası yeni transfer yapacağı iddialarıyla ilgili olarak ise, “Transfer çalışmaları her zaman yapılır. Eğer teknik heyetimizin bizden bir isteği olursa, bunu gerçekleştirebilecek gücümüz var. Fenerbahçe, güçlü yapısı ve tanınmışlığından dolayı her zaman istediği futbolcuyu alabilir” ifadesini kullandı.

Hakemlerden daima adalet istediklerini ifade eden Özdemir, “Bizim her zaman talebimiz budur. Fenerbahçe olarak duruşumuz aynı” derken, Beşiktaş'ın 90 artı 5'de attığı golün iptal edilmesiyle ilgili olarak da “Biz tabi maçın heyecanı ile pozisyonu iyi göremedik. İzleyen arkadaşlarla konuştuk, kendilerine sorduğumuzda, hakem pozisyonun başlangıcında faul çalmış. Oradaki kararını belirtmiş. Herhalde futbolcular maçın heyecanından bunu duymadılar” şeklinde konuştu.

Nihat Özdemir, futbolcuların maç seçip, seçmediği sorusunu ise, “Futbolcular maç seçmiyor, Fenerbahçe Türkiye'nin en iyi takımıdır. Şampiyonlar Ligi'nde kadrolara baktığımızda takımımız çok güçlü bir kadroya sahip. Ama bu önemli kadro, sezon başında kazanabileceğimiz maçları kazanamadı. Şu anda en azından ligde 3. sıraya çıktık. Kalan 6 maçımızı da kazanarak ilk yarıyı lider olarak bitirmek istiyoruz” diye yanıtladı.

USLU'DAN HAKEMLERE ELEŞTİRİ

Fenerbahçe Asbaşkanı Mahmut Uslu ise, takımlarının galibiyetine rağmen, maçın hakemlerini eleştirdi.

Beşiktaşlı yöneticilerin hakem konusundaki açıklamalarını hatırlatan Uslu, şunları söyledi:

“Hakemlerden biz de memnun değildik. Bir oyuncu bir kere uyarılır, 3-4 kere uyarıda bulunulmaz. Beşiktaş da bu sene hakemlerden dolayı mağdur oldu. Onlar da bizim bildirimize sahip çıkmalıydı. Bir futbolcu değdiği zaman da faul çalınıyor, vurduğunda da devam kararı veriliyor. Bu çifte standardın ortadan kalkmasını istiyoruz.”

Hakemler konusundaki bu sıkıntıların Rusya'da da yaşandığını kaydeden Mahmut Uslu, “Rusya'da da yabancı hakem getiriliyor. Biz buraya yabancı hakem istemiyoruz. Bugün de ikili mücadelede abarttılar” dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title