Haberler

Beşiktaş'da Denizlispor Maçı Hazırlıkları...

Beşiktaş, Turkcell Super Ligi'n 20. Haftası'nda Denizlispor ile Oynayacağı Maçın Hazırlıklarına Bugün Yaptığı Antrenmanla Başladı.

Beşiktaş, Turkcell Super Ligi'n 20. Haftası'nda Denizlispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.

Nevzat Demir Tesisleri'ndeki antrenmana, Milli takım kamplarında bulunan Runje, İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman, İbrahim Kaş ve Serdar katılmadı. Sakatlıkları süren Kleberson, Fahri ve Ali Güneş'in tedavilerine ise devam edildi. Sakatlıkları süren bu üç oyuncununda, Denizlispor karşılaşmasında forma giyemeyeceği öğrenildi.

Ayrıca, sakatlıkları bulunan Gökhan Zan ve Mert Nobre'de fizyoterapist eşliğinde koşulara başladı. Bu iki oyuncunun hafta sonu forma giyip giyemeyeceğinin 2 gün içinde netlik kazanacağı ancak, Gökhan Zan'ın oynama şansının düşük olduğu belirtildi.

Bobo ise, soğuk algınlığının olması sonucu antrenmana çıkartılmayarak dinlendirildi. Brezilyalı oyuncu yarın takımla birlikte çalışmalara katılacak.

Sakatlıkları bulunan futbolcular hakkında geniş kapsamlı bir açıklama yapan kulüp doktoru Ayhan Optur, sezon başından beri siyah beyazlı takımda Kleberson, Koray ve Gökhan Zan'ın yaşadığı omuz çıkığı sakatlıklarını şöyle değerlendirdi:

"Bu üç oyuncununda geçmiş dönemlerde omuzlarında aynı sorun meydana gelmiş. Hassas bir bölge olduğu için, sakatlıklarının tekrar etmesi tamamen şansızlık. Gökhan Zan, Çanakkale Dardanelspor'da oynarken de sağ omuzundan böyle bir sakatlık geçirmiş. Kleberson ise, Brezilya'da oynarken omuzundan bir problem yaşamış. Koray'da ağır bir trafik kazası geçirmişti. Gökhan Zan, aynı yerden ikinci kere sorun yaşadı. Kendisini ameliyat etmek çok uzun süreli bir tedavi gerektirir. Bu dönem içerisinde kolunu güçlendirerek eski haline getirmeye çalışacağız. Sezon sonunda boş bir vakit bulursak ameliyat ettirebiliriz."

Öte yandan, Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot, Ümraniye Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanı takip eden basın mensuplarının yanına gelerek, onlarla sohbet etti. Beşiktaş muhabirliriyle tanışan Kolot, Kulüp ile basın arasında bundan sonra iletişim kopukluğunun olmaması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Kleberson ile ilgili olarak Kolot, "İyi bir teklif gelirse satacaktık. Ancak olmadı. Ama sonuçta Kleberson, Kleberson'dur. Sezon sonuna kadar takımda kalacak" dedi.

Ayrıca, son haftaların yükselen ismi Bobo, yarın Nevzat Demir Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenleyecek.

Beşiktaş antrenörü Tayfur Havutçu, bugün yapılan antnenman sonrası genç futbolcular Gökhan Güleç ve Can Erdem ile özel olarak ilgilendi. İki futbolcuyla yaklaşık yarım saat süren bir çalışma yapan ve gole yönelik çalışmalar yapan Havutçu, bundan sonraki dönemlerde de, genç futbolculara kendi bilgilerini aktaracağını ifade etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title