Haberler

Beşiktaş, Bayern Leverkusen'in Tolgay Arslan Teklifini Reddetti

Güncelleme:

Alman temsilcisi Bayern Leverkusen, Tolgay Arslan için 7 milyon euroluk teklifte bulundu. Beşiktaş bu öneriyi geri çevirdi ve Tolgay'ın bedelini 18 milyon euro olarak belirledi.

Beşiktaş'ın tecrübeli ön liberosu Tolgay Arslan, Beşiktaş'ta özellikle bu sezon sergilediği etkili performansla transfer gündeminin önemli isimlerinden biri haline gelmişti.

SON TALİP LEVERKUSEN

Başarılı oyuncuya son olarak Bundesliga ekibi Bayer Leverkusen talip olmuştu. Almanya temsilcisinin 7 milyon Euro'luk (31 milyon TL) teklifine Beşiktaş Yönetimi'nin olumsuz yanıt verdiği kaydedildi.

Başkan Fikret Orman'ın, yıldız futbolcu için kapıyı 18 milyon Euro'dan (81 milyon TL) açtığı öğrenildi. Bundesliga ekibinin ise bu bedeli fazla bulduğu ve iki kulüp arasındaki görüşmelerin tıkandığı ifade edildi.

2 MİLYON LİRAYA ALINMIŞTI

27 yaşındaki futbolcu, 3 yıl önce Hamburg'tan 450 bin Euro (2 milyon TL) karşılığında Kara Kartal'a kazandırılmıştı. Beşiktaş'ta 4 sezonda 95 maça çıkan Tolgay Arslan, takımına 2 gollük katkı sağlamıştı

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

cimbom:

Beşiktaşın bütün futbolcularını büyük kulüpler istiyor. Artık Beşiktaş dünya markası oldu. Darısı vardarsporun rakibi şikebahçeye

40
6
yanıtYanıtla
MAHO DAYI:

8TAŞIN İÇİNİ ISTAKOZ GİBİ BOŞALTIYORLAR FİKO BAŞKAN DİKKATLİ OL

9
25
yanıtYanıtla
ahmet:

leeen önce vardara bak sonra bjk nin yediği 8 e bak ölçüsüz

yanıt0
yanıt0
Duran Tekerlek:

takım başarılı olunca futbolcular nasıl kapışılıyor. 1''e al 10''a sat.

17
0
yanıtYanıtla
Reis:

Tabatalara verilen 8 milyonlardan, 28 milyona satılan Cenklere. Fikret başkan olmasa bu günler zordu.

9
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title