Haberler

Beşiktaş, Ankara'ya 3 Puan İçin Gitti

Beşiktaş, Yarın Deplasmanda Ankaraspor ile Oynayacağı Karşılaşma İçin Öğleden Sonra Ankara'ya Gitti.

Beşiktaş, yarın deplasmanda Ankaraspor ile oynayacağı karşılaşma için öğleden sonra Ankara'ya gitti.

Türk Hava Yolları'nın (THY) tarifeli seferiyle Atatürk Havalimanı'ndan Ankara'ya giden Siyah-beyazlı takımda, sakatlığı bulunan Gökhan Zan kafilede yer almıyor. Hareket öncesi açıklamalarda bulunan Genel Menajer Sinan Engin, Ankara'ya 3 puan için gittiklerini belirterek, "Lige verilen ara bizim açımızdan çok iyi oldu. Hafif sakatlıkları bulunan oyuncular bu süre içinde iyileşti. Sadece Gökhan Zan'ın bir sakatlığı var, onu da riske etmedik ve Ankara'ya götürmüyoruz. Ankaraspor ile zorlu bir maç

oynayacağız. Tek hedefimiz 3 puan, galibiyetten başka bir seçenek düşünmüyoruz. Ankaralı sporseverlere güzel bir maç izlettirmek ve iyi oynayıp İstanbul'a 3 puanla dönmek istiyoruz" dedi.

Sakatlığı bulunan Serdar Özkan'ın büyük ihtimalle Ankaraspor maçında forma giyeceğini belirten Sinan Engin, futbolcuların oruç

tutmasıyla ilgili bir soruya "Oyuncular ne zaman oruç tutulacağını biliyor. Zaten yabancı ağırlıklı bir takımız. Tutacak olan oyuncular da maçtan

1-2 gün önce tutmuyor. O günler de fitre veriyorlar. Profesyonel oyuncular her şeyin bilincinde" şeklinde cevap verdi. Engin, karşılaşmanın saat 18.00'de oynanacak olmasının önemli olmadığını, her saatte oynayabileceklerini sözlerine ekledi.

Siyah-beyazlı takımın Ankaraspor maçı kafilesinde şu oyuncular yer alıyor:

"Rüştü, Atilla, Hakan, Ali Tandoğan, Baki, İbrahim Kaş, Koray, İbrahim Akın, Serdar Özkan, Mehmet Yozgatlı, İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman, Ricardinho, Serdar Kurtuluş, Delgado, Bobo, Cisse, Burak, Tello, Nobre, Diatta ve Higuain"

(İY-İY-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title