Haberler

Belediyelerde Altın Karınca Heyecanı

Kamuoyunda Türkiye'nin en ciddi yerel yönetimler ödülü olarak kabul edilen Marmara Belediyeler Birliği Örnek Belediyecilik Projeleri Yarışması ödül töreninin sonuçları yarın İstanbul'da açıklanıyor.

Kamuoyunda Türkiye'nin en ciddi yerel yönetimler ödülü olarak kabul edilen Marmara Belediyeler Birliği Örnek Belediyecilik Projeleri Yarışması ödül töreninin sonuçları yarın İstanbul'da açıklanıyor.

Geleneksel olarak düzenlenen ve Türkiye'nin en ciddi yerel yönetimler ödülü olarak kabul edilen Marmara Belediyeler Birliği Örnek Belediyecilik Projeleri Yarışması ödül töreninin ismi bu yıldan itibaren "Altın Karınca" belediyecilik ödülleri olarak değiştirildi. Bu yıl beşincisi düzenlenen ve altı ayrı kategoride toplam 512 katılımla rekor kırılan Altın Karınca yarışması kapsamında, ön elemeleri geçemeyen veya projesi olduğu halde gerçekleştirilemeyen projelerin elenmesiyle toplam 203 seçkin proje finallere kaldı.

Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu ve Prof. Dr. Rafet Bozdoğan'ın bilim kurulu başkanlığını yaptığı, 12 akademisyen ve uygulayıcının da jüri üyesi olduğu Altın Karınca yarışmasının sonuçları 26 Eylül 2012 Çarşamba günü İstanbul Martı Hotel'de (HaberTurk yanı) gerçekleştirilecek ödül töreniyle sahiplerini bulacak. Saat 18.30'da başlayacak ve bir bölümü de Bloomberg HT Televizyonundan canlı olarak yayınlanacak programın sunuculuğunu tanınmış televizyoncu İnci Ertuğrul yapacak.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın ödül takdimini yapacağı etkinlik kapsamında Zihinsel ve Bedensel Engelliler Gösteri Grubu (İSÖM X) tarafından da mini bir konser verilecek.

ALTEPE: "TÜRKİYE'NİN EN PRESTİJLİ YEREL YÖNETİMLER ÖDÜLÜ"

Yarışmayla ilgili açıklama yapan Marmara Belediyeler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, "Belediyecilikte özgün projelerin desteklenmesi ve yapılan çalışmaların tüm belediyelere örnek olacak şekilde tanıtılarak yaygınlaştırılması amacıyla, yarışmaya büyük önem veriyoruz. Türkiye'nin yerel yönetimler alanında en seçkin ve konusunda uzman akademisyenlerinden oluşan bilim kurulumuzun tercihleriyle sonuçları belirlenen yarışmamız, bu özelliğiyle Türkiye'nin en saygın yerel yönetimler ödülü olarak kabul ediliyor" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Marmara Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title