Haberler

Belediye Başkanı Kuş, İlk Kırsal Ziyaretini Gerçekleştirdi

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş kırsalda vatandaşların toplantısına katılarak, desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş kırsalda vatandaşların toplantısına katılarak, desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Bulduk mahallesinde vatandaşların teşekkür toplantısına katılan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, vatandaşlara vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür etti.

Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği teşekkür toplantısında konuşma yapan Kuş, "Eyyübiye seçmeni bizleri yüzde 73'lük rekor bir oy oranı ile belediye başkanlığına getirdiler. Bugünde kırsal mahallelerimizdeki muhtarlarımız ve halkımız ile bir araya geldik. Gerek seçimlerden önce ve seçimlerden sonra kendilerinin bizlere destek ve teveccühleri oldu. İnşallah bu saatten sonra ekibimizi kurarak Eyyübiye halkının hizmetkarı olacağız ve eksik bulunan hizmetleri yerine getireceğiz" dedi.

Toplantıyı düzenleyen Bulduk mahalle muhtarı İsmail İyiğün ise, " 31 Mart seçimlerinde rekor oy verdiğimiz ve Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Kuş'u davet ettik. Bu davetimizi Belediye Başkanımız, Meclis üyeleri ve Mahalle muhtarlarımız ile bir araya geldik. 31 Martta şeffaf ve adaletli bir seçim geçtiği için teşekkür toplantısı düzenledik katılımcıların her birine teşekkür ederiz" diye konuştu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Mehmet Kuş Eyyübiye Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title